Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevršio svaku mjeru

Studentu 56 dana zatvora zbog degutantnih komentara o Muambi

'Fans hold up cards spelling the name Muamba, as a means of wishing cardiac arrest victim and player Fabrice Muamba well before the English Premier League football match between Bolton and Blackburn R
'ANDREW YATES'
27.03.2012.
u 15:44

Nakon što su ga prijavili drugi korisnici Twittera, Liam Stacy je uhićen, a zatim je i priznao krivnju.

Dok se cijeli (nogometni) svijet molio da nogometaš Boltona Fabrice Muamba (23) preživi srčani udar koji je doživio na utakmici četvrtfinala FA kupa s Tottenhamom, jedan je engleski student nesretni događaj iskoristio za rasistički obračun (!) s nogometašem.

Liam Stacy zbog svojih je uvredljivih i degutantnih komentara na društvenoj mreži Twitter stoga osuđen na 56 dana zatvora nakon što je priznao krivnju pred sudom.

Student druge godine biologije bio je uhićen nakon što su ga prijavili ostali korisnici Twittera.

– Prema mojem mišljenju, nema alternative trenutačno smještanju iza rešetaka. Nije se samo nogometni svijet molio za ozdravljenje Fabricea Muambe, već svi – rekao je sudac prilikom presude.

Stacyja je do daljnjega suspendiralo i sveučilište koje pohađa.

Komentara 5

SE
serđo
15:54 27.03.2012.

strašno. i to je ta sloboda govora i demokracija zapadnog svijeta.

Avatar flame
flame
16:04 27.03.2012.

A što je tu strašno, molim te? To što si netko uzima za pravo pisati što hoće i time vrijeđati druge, čega ima i na ovom portalu, nema veze s demokracijom. Moja sloboda prestaje tamo gdje počinje sloboda drugoga...

DU
Deleted user
17:58 27.03.2012.

\"– Prema mojem mišljenju, nema alternative trenutačno smještanju iza rešetaka. Nije se samo nogometni svijet molio za ozdravljenje Fabricea Muambe, već svi – rekao je sudac prilikom presude.\" Krivo. Ja se nisam molio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije