Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eya Guezguez

Stravične vijesti: Najmlađa olimpijka iz Tokija (17) poginula je na treningu

Screenshot
11.04.2022.
u 15:00

- Eya Guezguez, tuniska olimpijska jedriličarka, poginula je nakon nesreće na treningu. Počivala u miru - napisao je novinar Souhail Khmira

Mlada sportašica Eya Guezguez (17) nastupila je na Olimpijskim igrama u Tokiju sa 16 godina, ali su to nažalost bile njezine prve i posljednje igre jer je poginula na treningu.

- Eya Guezguez, tuniska olimpijska jedriličarka, poginula je nakon nesreće na treningu. Počivala u miru - napisao je novinar Souhail Khmira.

Trenirala je sa sestrom blizankom, a u jednom trenutku je počeo puhati jak vjetar pa se jedrilica preokrenula i dogodila se tragedija.

U paru sa sestrom je u Japanu zavšrila na 21. mjestu te su se spremale za odlazak u Pariz 2024. godine, ali nesreća na treningu prekinula je mladi život. Eya je bila najmlađa ženska sudionica na OI u tokiju i veliki talent u svom sportu.

>> Prosinečki na slovenskom derbiju:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije