Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TRENINGU U SOČIJU

Stravična nesreća: Bob naletio na radnika i polomio mu obje noge

Nesreća
Foto: Twitter
13.02.2014.
u 22:18

- Prema standardnoj proceduri signal upozorenja je poslan kako je probni bob na stazi. Razlozi zašto je radnik bio na stazi nakon signala upozorenja još se istražuju - stoji u priopćenju koje su organizatori Igara.

Na bob stazi u Sočiju se uoči službenog treninga dogodila stravična nesreća u kojoj je jedan od radnika zadobio teške ozljede.

Naime, uoči treninga se stazom spustio probni bob koji se neposredno prije cilja sudario s radnikom. Nesretnom radniku slomljene su obje noge, a odmah nakon nesreće hitno je helikopterom prevezen u bolnicu. Iz bolnice zasad nisu dali nikakve dodatne informacije, međutim ruski mediji pišu kako je radnik operiran, a uz lom obje noge sumnja se i na potres mozga.

Inače, nije poznato što je radnik radio na stazi u tom trenutku jer su signal upozorenja kako je trening počeo dobili svi. Zbog toga su iz Međunarodnog olimpijskog odbora odlučili pokrenuti istragu kako bi saznali što se točno dogodilo.

- Prema standardnoj proceduri signal upozorenja je poslan kako je probni bob na stazi. Razlozi zašto je radnik bio na stazi nakon signala upozorenja još se istražuju - stoji u priopćenju koje su organizatori Igara u Sočiju objavili tri sata nakon nesreće.

>> Kamil Stoch pao na treningu velike skakaonice

Komentara 1

KE
kentie
12:38 14.02.2014.

Bizarnosti olimpijskih bob staza...neću da copram ovdje, ali ovo me podsjeća na događaje na ZOI 84 u Sarajevu...elem dakle, izgradili bob stazu podno Trebevića i uoči natjecanja je zaledili, naravno...kado ono nije prošlo dugo, Sarajlije išle bez znanja i dopuštenja "isprobati" led i dvojica trojica se na stražnjici pokušala spustit po stazi do cilja...nisu uspjeli, na žalost, polomili su vratove i poginuli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije