Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Strašna nesreća! U eksploziji plina poginula bivša prvakinja u džudu

Kim Akker
Foto: Instagram
10.07.2019.
u 16:53

Nesretna sportašica imala je opekline trećeg stupnja te je prevezena u bolnicu. Kim je u komi ležala tri dana, a liječnici su se borili za njezin život. Nažalost, njezino tijelo nije izdržalo te je podlegla ozljedama

Nekadašnja nizozemska prvakinja u džudu 22-godišnja Kim Akker poginula je eksploziji plina u njezinoj kući u Playi de Carmen u Meksiku.

Nesretna sportašica imala je opekline trećeg stupnja te je prevezena u bolnicu. Kim je u komi ležala tri dana, a liječnici su se borili za njezin život. Nažalost, njezino tijelo nije izdržalo te je podlegla ozljedama.

'Kim Akker, koja je imala samo 22 godine, poginula je u nedjelju od posljedica eksplozije koja se dogodila u njezinoj kući u mjestu Playa de Carmen u Meksiku. Bila je tri puta prvakinja Nizozemske u judu, Predstavljala je Nizozemsku na Europskim igrama mladih i na Europskom prvenstvu za juniore. Krajem 2018. godine je odustala od bavljenja sportom nakon brojnih ozljeda i otišla je raditi u Meksiko. Cijeli Savez je u mislima s njezinom obitelji i prijateljima', objavio je  Nizozemski džudo savez.

Kim je džudo počela trenirati s osam godina, te je osvojila 18 medalja. Njezino tijelo će se kremirati u Meksiku, a pepeo će se kasnije prevesti u Nizozemsku.

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
17:30 10.07.2019.

Čudne stvari: jedna se navodno utopila, druga umrla od opekotina, treća nađena mrtva...

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
18:55 10.07.2019.

Kud ces djete u Mexiko? To je kao Europljanima Egipat ili Turska.

VO
vorda400
18:04 10.07.2019.

Da je ostala u nizozemskoj vjerojatno bi bila živa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije