Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRABRO ILI NEPOTREBNO?

Što će FIFA reći na ovo? BBC-jeva voditeljica u prijenosu uživo učinila ono što Harry Kane nije smio

BBC screenshot
21.11.2022.
u 14:38

Inače, BBC jedan je od najoštrijih kritičara Muindijala u Kataru, do te mjere, da su bojkotirali prijenos otvorenja te manifestacije.

Alex Scott, britanska novinarka, bila je hrabrija od čitavog Engleskog nogometnog saveza. Naime, savez je naglo promijenio stav o nošenju kapetanske trake duginih boja nakon što je FIFA zaprijetila sankcijama.

Tako je Harry Kane koji je mjesecima govorio o slobodi govora i hvalio se kako će ponovo nositi traku "OneLove" ustao uskraćen za istu., ali novinarka BBC-ja ispala je hrabrija od Kanea kada je u javljanju uživo stavila kapetansku traku duginih boja.

Inače, BBC jedan je od najoštrijih kritičara Muindijala u Kataru, do te mjere, da su bojkotirali prijenos otvorenja te manifestacije.

Podsjetimo, FIFA je zaprijetila kako će igrači koji će nositi takvu traku dobiti žute kartone pa je devet reprezentacija odustalo od te ideje. Krovna nogometna organizacija tu odluku pravda na način da tvrde kako zabranjuju isticanje svih političkih simbola.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Pogledajte pitanje o umirovljenju koje 'nije sjelo' Lovrenu: Nastavit ću dok god sumnjate u mene

Komentara 64

ŠO
šolman
15:02 21.11.2022.

Jesem ti, unatoč svih gladnih koji nemaju hrane otkako je svijeta i vijeka do danas, pored svih ratova i političkih progona u brojnim zemljama na svijetu, ispada da je glavno svjetsko pitanje ono seksualne ravnopravnosti. Koja u većini država postoji barem u solidnoj mjeri.

MI
Miko33
15:44 21.11.2022.

Nakon ovakve provokacije Katarske vlasti trebale bi dotičnu deportirati po kratkom postupku i zabraniti ulaz u zemlju doživotno.

BR
Brkovi
15:19 21.11.2022.

Prvobitno je zastava duginih boja bila zamišljena kao ideja koja će predstavljati djecu ali su je dotični ukrali za sebe i svoje ideje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije