Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzeli ih na zub

Stanković: Bokšić se smijao dok su mene i Mihajlovića vrijeđali

dejan stanković
Reuters/Pixsell
20.09.2012.
u 14:39

– Znao sam da ću zabiti gol u toj utakmici. Rekao sam treneru Eriksonu da me mora pustiti u igru i da ću zabiti

Dejan Stanković prisjetio se kako je u svojoj debitantskoj sezoni za Lazio morao natrag u Beograd jer je ždrijeb Kupa pobjednika kupova spojio rimski klub s Partizanom. Problem je samo bio taj što je Stanković u Lazio došao iz vječitog rivala Crvene zvezde...

– Znao sam da ću zabiti gol u toj utakmici. Rekao sam treneru Eriksonu da me mora pustiti u igru i da ću zabiti. Igrao sam pola sata i postigao pogodak u drugom kontaktu s loptom – rekao je Stanković za Kurir.

Prisjetio se i kako su ga Grobari dočekali na nož.

– Cijelu utakmicu vrijeđali su mene i Mihajlovića, a Bokšić je umirao od smijeha, on im nije bio zanimljiv. Navijači su mi vikali "Dejo, ustašo", a ja nisam mogao vjerovati u to što čujem. Pa rodio sam se u rodilišti prekoputa Partizanova stadiona – zaključio je nogometaš Intera.

Kako se bliže kvalifikacijski susreti između Hrvatske i Srbije, istočnim susjedima postali smo sve zanimljiviji. Prije neki dan Mihajlović se obrušio na Prosinečkog i Hrvate općenito, a sada im je na red došao i Bokšić.

 

Komentara 27

DU
Deleted user
14:53 20.09.2012.

Vrijedi li ovu glupost uopce komentirati???

JE
Jeti
15:04 20.09.2012.

I kaj to mene briga, kaj je tom kretenu vikao i skandirao njegov narod. Kakve to veze ima sa hrvatskim sportom, daj više se okanite ovakvih polučlanaka...

KR
kraljzvonimir
09:29 21.09.2012.

Ciganska posla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije