Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA KALINIĆ

Srpski košarkaš šokirao reakcijom na video na kojem masturbira: 'Možete mi čestitati'

Nikola Kalinić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/2
01.05.2019.
u 16:29

Da se snimao bivšoj djevojci rekao je i Kalinić, ali on je po izbijanju skandala sve primio s dozom humora te je čak odgovorio i pratiteljima na Twitteru koji su mu ostavljali komentare

Pisali smo jučer o skandalu u Srbiji u kojem su glavni ulogu odigali dvojica sportaša. Naime, društvene mreže pune su fotografija i videozapisa 33-godišnjeg hrvača Davora Štefaneka i 25-godišnjeg košarkaša Nikole Kalinića na kojima se obojica samozadovoljavaju. 

Davor Štefanek triput je sudjelovao na Olimpijskim igrama, a najveći uspjeh postigao je prije tri godine u Riju gdje je osvojio zlatnu medalju. Otac mu je iz Bjelovara, a Davor je rođen i živi u Srbiji. Jedan je od srpskih najuspješnijih sportaša. On je odmah nakon izbijanja skandala najavio da će institucije morati otkriti tko stoji iza ovoga te da je to iz vremena dok je bio s bivšom djevojkom. 

Da se snimao bivšoj djevojci rekao je i Kalinić, ali on je po izbijanju skandala sve primio s dozom humora te je čak odgovorio i pratiteljima na Twitteru koji su mu ostavljali komentare. 

Foto: Screenshot/Twitter
- Hahahaha, što da radim? Tko hoće čestitati neka čestita - napisao je Kalinić. 

Ipak, čini se kako je kod Kalinića točno da je 'jutro pametnije od noći' pa je tako danas na portalu Eurohoops objavio priopćenje u kojem je poručio kako je istraga u tijeku. 

- Objavljen je videozapis bez moje dozvole i kako bi mi se naškodilo. Video je neprimjeren, ali se ipak tiče moje privatnosti i veze s mojom tadašnjom djevojkom. Osjećam se užasno što je to objavljeno i želim se ispričati obitelji, klubu, trenerima, suigračima i navijačima zbog ove situacije. Neću se više oglašavati na ovu temu jer je u tijeku istraga o narušavanju moje privatnosti - napisao je Kalinić.

>>> Pogledajte čime se bavi košarkaš Antonio Vlaić

Komentara 3

JO
JOZOJOZO
17:29 01.05.2019.

Večernji, šta vi objavljujete i čime se vi bavite. Dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije