Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazala je sve

Skandal u BiH: Objavljene golišave fotografije profesorice bosanskog jezika

profesorica
Foto: Getty Images
09.04.2019.
u 14:08

Za sada je poznato da je profesorica razmjenjivala svoje fotografije s nepoznatim mladićem, a taj ih je postavio na Facebook, Instagram te ostale društvene mreže

Sarajevski list Dnevni avaz objavio je u utorak fotografiju zgodne profesorice bosanskog jezika snimljenu bez "krpica“ u učionici u srednjobosanskome gradiću Varešu i objavljenu na društvenim mrežama, no o događaju se još nitko iz škole službeno nije oglasio.

Stanovnici  Vareša i javnost po društvenim mrežama pitaju se je li profesorica Berina Fatić golišave snimke iz školskih klupa Mješovite srednje škole "Nordbat 2" razmjenjivala sa svojim učenicima.

Kako piše Dnevni avaz, za sada je poznato da je profesorica razmjenjivala svoje fotografije s nepoznatim mladićem, a taj ih je postavio na Facebook, Instagram te ostale društvene mreže.  

U tekstu objavljenom u utorak novinari Avaza pišu da su potvrdu o foto-sessionu pokušali dobiti od same profesorice, ali ni ona ni ravnatelj škole u kojoj radi nisu odgovarali na telefonske pozive.

Profil profesorice iz Vareša na Facebooku i Instagramu preplavljen je njezinim golišavim fotografijama snimljenima u školskoj zbornici, učionici te ispred školske ploče gdje je snimila selfije.

Građani Vareša, gradića udaljenog 30-tak kilometara od Sarajeva, šokirani su, a javnost i stručnjaci nemalo se čude što se o događaju još nitko iz škole nije službeno očitovao.

Mlada i zgodna profesorica Berina Fatić i ranije se rado fotografirala u izazovnim pozama, ali nikada do sada i potpuno obnažena.  

VIDEO Potez profesorice podijelio javnost: Je li to smjela učiniti?

Komentara 41

RO
Rosstin
16:14 09.04.2019.

ne postoji takav jezik.

MA
marcel
17:02 09.04.2019.

Vrhunski građena... gdje se te fotke mogu vidjeti? Pitam za prijatelja...

IV
ivan968
15:55 09.04.2019.

koji je to jezik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije