Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok

Skandal u Srbiji! Vulgarne fotografije sportaša podigle prašinu

30.04.2019.
u 17:37

Srpski mediji javljaju kako su radi o dvojici poznatih sportaša, ali se ne zna kada su snimljene te kako dospjele na društvene mreže

Dvojica sportaša u središtu su skandala u Srbiji. Naime, društvene mreže pune su fotografija 33-godišnjeg hrvača Davora Štefaneka i 25-godišnjeg košarkaša Nikole Kalinića na kojima se obojica samozadovoljavaju.

Srpski mediji javljaju kako su radi o dvojici poznatih sportaša, ali se ne zna kada su snimljene te kako dospjele na društvene mreže.

>> Pogledajte galeriju: 'Često je ozlijeđen jer se seksamo sedam do deset puta tjedno'

1/12

Davor Štefanek triput je sudjelovao na Olimpijskim igrama, a najveći uspjeh postigao je prije tri godine u Riju gdje je osvojio zlatnu medalju. Otac mu je iz Bjelovara, a Davor je rođen i živi u Srbiji. Jedan je od srpskih najuspješnijih sportaša.

A Nikola Kalinić je košarkaški reprezentativac koji već četiri godine igra u Fenerbahçeu. S turskim klubom osvojio je tri naslova državnog prvaka, dva kupa, a igrao je finale Eurolige. Često su ga znali zamijeniti s našim nogometašem Nikolom Kalinićem.

Košarkaš se nedavno našao na udaru srpskih medija kada je izjavio kako Kosovo više nije srpski teritorij i s time se Srbi trebaju pomiriti.

- Kosovska bitka se dogodila prije 600 i više godina i već desetljećima to nije "naš" teritorij. Neka me isprave stariji i pametniji ako griješim. Nitko ne živi od prošlosti i što se prije pomirimo sa sadašnjošću i nastavimo dalje, bit će nam bolje. Srbi nisu nebeski narod, niti smo ikada bili - rekao je Nikola Kalinić.

Tjedan dana kasnije u jednom intervjuu potvrdio je svoj stav.

- Postoje neki moji sunarodnjaci koji žive u prošlosti, u vrijeme Osmanskog Carstva, i sjećaju se što se tada dogodilo Srbiji i Balkanu. Pokušao sam to objasniti u jednom intervjuu koji su svi pogrešno razumjeli ili su samo razumjeli ono što žele - rekao je tada Nikola Kalinić.

Komentara 19

Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
09:24 01.05.2019.

Pa sta , obojici mozete da zavidite na alatkama. Grehota je bila to sakrivati !!

Avatar Pancevac
Pancevac
18:05 30.04.2019.

Ludorije BRE!

Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
15:22 01.05.2019.

Ali reakcija NK je genijalna : '' ko hoce da cestita neka cestita ! ''. Smejem se od juce . Lik je car nad carevima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije