Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovisili o Švedskoj

Srbi slave poraz Hrvatske jer ih je odveo dalje, a nisu vjerovali

Srbija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/9
16.01.2018.
u 22:19

Srbi su su danas pobijedili Island 29:26, ali su promašili zadnji napad koji bi im donio pobjedu od četiri gola, a ona bi im već tada osigurala drugi krug.

Poraz hrvatske rukometne reprezentacije protiv Švedske, osim samih Šveđana koji su time osvojili prvo mjesto i prenose četiri boda, razveselio je i Srbiju.

Naime, izabranici Jovice Cvetkovića tim su rezultatom ušli u drugi krug natjecanja. 

Oni su danas pobijedili Island 29:26, ali su promašili zadnji napad koji bi im donio pobjedu od četiri gola, a ona bi im već tada osigurala drugi krug. Ovako su morali navijati za Švedsku, iako nisu vjerovali u takav rasplet.

Srbija
1/14

- Moramo biti iskreni i reći da nitko ne vjeruje u to da Švedska može slaviti protiv Hrvatske u Splitu, rekao Žarko Šešum, igrač Srbije, uoči raspleta.

No, poraz Hrvatske ipak se dogodio i Srbija će također igrati u drugom krugu u koji ne prenosi niti jedan bod jer je izgubila i od Hrvatske i od Švedske.

Komentara 19

RA
Raspicot
23:27 16.01.2018.

Srbi ce uvijek slavit poraz NDH kako one 1945.god tako i ove 2018. God jer je to jedino prirodno za ocekivat

DA
danijel184
09:12 17.01.2018.

A nije vam palo na pamet da su Hrvati mozda namerno izgubili da bi Srbija prosla jer vlada veliko prijateljstvo izmedju igraca ove dve reprezentacije.

SS
sokac sa drave
14:15 17.01.2018.

Nasi i Srbski igraci igraju zajedno po Europskim klubovima i normalno je da su prijatelji.Mislim da ce nam Srbi u grupi pomoci i mozda uzmu skalp Francuzima ili Norvezanima.Ljudi budimo normalni rat je rat a sport je sport i zato sam u igri Srbije i Islanda navijao za Srbe.Tako ce biti i u buducnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije