Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema predaje

Dečki, glavu gore! Uvijek ste bili najbolji kad je najteže

Hrvatska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/17
16.01.2018.
u 22:46

Vjerujemo da će Lino Červar nešto 'iskemijati', a da će njegovi igrači iz ovoga poraza izvući pouke.

Hrvatska rukometna reprezentacija doživjela je prvi poraz na Europskom prvenstvu koje se igra kod nas. Treba biti pošten i iskren te reći da je Švedska bila bolja i da je zasluženo došla do slavlja.

Od početka do kraja kontrolirali su susret, a rezultatski to na kraju izgleda i pristojno jer smo izgubili sa "samo" četiri razlike, iako je u nekim trenucima bilo i devet golova viška za Skandinavce.

Isto tako, treba reći da danas nismo dobro izgledali. Igrači su se trudili, borili su se kao lavovi i dali sve od sebe, to im nitko ne može osporiti, ali odigrali smo loše i niti u jednom trenutku nismo bili u utakmici.

Hrvatska
1/16

No, ne treba sada žestoko udarati po kaubojima, takav dan dogodi se svima.  Istina je da smo si zakomplicirali situaciju, ali ništa nije izgubljeno. I dalje ovisimo o sebi i svi zajedno vjerujemo u naše igrače.

Pa nisu li nam upravo rukometaši donijeli najviše veselja od samostalnosti? Nisu li nam već sto puta dokazali da su uvijek najbolji u najtežim trenucima?

Vjerujemo da će Lino Červar nešto 'iskemijati', a da će njegovi igrači iz ovoga poraza izvući pouke. Sada im, više nego ikad, treba podrška publike. I zato se nadamo da će im u Zagrebu biti jednako lijepo kao u Splitu, da će tribine isto biti pune, a navijački huk davati vjetar u leđa i nositi ih do novih pobjeda. 

I zato poručujemo: "Dečki, glavu gore! Idemo se boriti i probati dobiti sve do kraja."

Komentara 15

MA
Manson420
22:58 16.01.2018.

Samo naprijed dečki!

DU
Deleted user
00:09 17.01.2018.

Obrana je vrlo losa ali i to se moze ispraviti.Hrvatska ima kvalitetu za Gloriju & ZLATO.Danas je bio tezak poraz ali sam siguran da nasi decki to mogu pretvoriti u pobjede..Naprijed Hrvatska.

DU
Deleted user
23:01 16.01.2018.

Ovo je tek jedna bitka na kraju 🥇

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije