Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U strahu od Uefe

Srbi se pravdaju: Nismo mi, to su Rusi sa našim zastavama

'Serbian supporters clash with security forces during the Euro 2012 Group C qualifying football match Serbia versus Estonia on March 29, 2011 in Tallinn. AFP PHOTO / RAIGO PAJULA  -ESTONIA OUT-'
'RAIGO PAJULA'
30.03.2011.
u 15:18

U Tallinnu su privedena sva 72 izgrednika. Ako fotografije pokažu da je riječ o srpskim navijačima, Uefa je najavila oštre sankcije.

Tek bod osvojen u kvalifikacijskoj utakmici protiv Estonije (1:1) najmanji je problem koji iz Tallinna nosi srpska nogometna reprezentacija. Navijači su opet imali svoj šou, potukli su se s policijom pa sada orlovima prijeti izbacivanje iz natjecanja. Naime, nakon sramotnih izgreda u Genovi čelnik Uefe Michael Platini Srbima je poručio da će svaki idući incident za njih biti poguban.

Srpski nogometni savez jučer se ogradio od izgreda, jer njima je zbog kazne ionako bilo zabranjeno organizirati odlazak navijača u Tallinn.

– Sumnjam da su to bili srpski navijači. Mislimo da su to bili Rusi sa srpskim obilježjima – poručili su jučer iz srpskog saveza.

Moguće, jer na tribinama su se našli transparenti "Sloboda ili smrt" te "Rusi i Srbi – zauvijek braća".

U tučnjavi s policijom u 10. minuti utakmice privedena su, odnosno izvedena sa stadiona sva 72 navijača. Ne treba ni sumnjati da će fotografije incidenta doći i do Uefe, koja će na idućoj disciplinskoj sjednici na dnevnom redu opet imati srpske huligane.

Nakon iznenađujućeg domaćeg poraza Njemačke u prijateljskoj utakmici protiv Australije (1:2), odmah su se javili dežurni kritičari izbornika Joachima Löwa, koji tvrde da reprezentacija ne smije prosipati ugled protiv reprezentacija u rangu Australije.

– Ja sam vidio mnogo više pozitivnih nego negativnih stvari – odgovorio je Löw.

Zanimljivo, elf je protiv Australaca primio 1000. gol u povijesti.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Idler 3
Idler 3
15:41 30.03.2011.

Nismo mi...ct, ct, ct...tako se lako odreć svoje pravoslavne braće >:-)) A ja mislio njih i Rusa 300 milijuna >:-)))))))))

Avatar Idler 3
Idler 3
15:50 30.03.2011.

Pa veći dio snimke se lijepo čuje breeeeee, breeeeee >:-)))

OB
-obrisani-
15:29 30.03.2011.

hahahahaha opet se srbi izvlače,nisu krivi za rat u bivšoj jugi pa ni sad na ovoj tekmi.koja lažljiva gamad,odpamtivjeka su gamad koja se ne može izlječiti od laži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije