Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao na sedmo mjesto

Srbi pobjesnili zbog Đokovića, Ivanišević poručio: Ovo je bila us**na godina za njega

Foto: BOB MARTIN/PRESS ASSOCIATION
1/3
11.07.2022.
u 09:55

Đoković je stoga pao na sedmo mjesto svijeta s 4770 bodova, a vodeći Danil Medvjedev ima 7775 bodova

Novak Đoković u nedjelju sedmi put u karijeri osvojio je Wimbledon svladavši u finalu Australca Nicka Kyrgiosa s 3:1.

Međutim, bodove sa spomenutog Grand Slama nije uknjižio budući da je ATP odlučio kazniti Wimbledon jer nije dopustio nastup ruskim i bjeloruskim igračima. Đoković je stoga pao na sedmo mjesto svijeta s 4770 bodova, dok vodeći Danil Medvjedev ima 7775 bodova. 

U Srbiji se ne mogu pomiriti s tom situacijom i time što je Đoković pao na sedmo mjesto na kojem je posljednji put bio u listopadu 2017. godine. 

"Antologijska teniska prevara", " Nikada u povijesti bijelog sporta nije se ovako nešto dogodilo", piše srpski Kurir. 

Novaku prijeti i oduzimanje 1200 bodova s US Opena ako ga u međuvremenu ne puste u SAD. 

Hit video – Ivanišević za Večernji: Đoković je došao s neuređenog Balkana i sve ih porazio, zato ga na Zapadu ne vole

 

A njegov trener, Goran Ivanišević, za britanske se medije u svom stilu osvrnuo na tešku godinu koja je iza njih.

– Bila je to teška i us**na godina za Novaka. Stigao je poraz u Parizu od Rafe. Naravno, od njega se na Roland Garrosu uvijek može izgubiti, ali u tom sam meču Novaka vidio kao favorita. Stiglo je i ludilo oko bodovanja. No, Grand Slam je Grand Slam, Novaku je ovo 21. i zaslužio ga je – kazao je Ivanišević i komentirao trenutke kad je Đoković bio u imigrantskom pritvoru u Australiji iz koje je nakon suđenja i deportiran.

– Nakon toga je trebalo proći mnogo vremena. Neki se nikad ne oporave od toga. Za mene je to bio veliki šok, a onda možete zamisliti kako je tek bilo njemu. Nevjerojatno je to progurao, to je za mene herojski. Trenirali smo, a nismo znali zašto. To nije lako. 

Ivaniševiću je ovo bio sedmi trenerski Grand Slam, a sad ih očekuje odmor.

– Kao što kaže onaj film – dugo, toplo ljeto. To mene sad čeka. Što se tiče US Opena, ovisi o tome hoće li se američki predsjednik Joe Biden predomisliti ili neće. Ako uspijemo otići u SAD, bit će predivno, a ako ne, onda ne možemo mnogo napraviti. Svašta se može dogoditi – zaključio je Ivanišević.

Komentara 20

Avatar Beograđaninn
Beograđaninn
21:31 11.07.2022.

Evo ja nisam primetio da je neko u Srbiji i Beogradu besan sto je nole na 7. mestu. Cak naprotiv u beogradu je veceras upravo u toku velicanstven docek Novaka Đokovica ispred gratske skupsine. Doslo je preko 50 hiljada ljudi da ga doceka. A noleta Srbi vole bez obzira na kojem je on mestu i on srbiju predstavlja u najboljem svetlu i uvek istice odakle je i koje.

OL
oLo
11:54 11.07.2022.

E svašta, tko je to bijesan?? Svi veseli zbog još jedne titule u nizu.

DU
Deleted user
10:56 11.07.2022.

ogavnih li likova, zajedno djeluju kao da imaju dvoznamenkast kvocijent inteligencije a kad otvore usta to i potvrde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije