Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Split

Split: S takvom igrom možemo i više od ostanka

'31.07.2010., Stadion Park Mladezi, Split - Nogometna utakmica 2. kola T-Com 1. HNL izmedju NK Split i NK Varazdin. Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
01.08.2010.
u 17:20

Posebno bih istaknuo Tešiju, ima 17 godina, ali unio nam je pozitivan impuls, hvali Katalinić mladog Splitova asa

Ivan Katalinić i dan nakon povijesne pobjede Splita nad Varaždinom od 4:0 ne prestaje primati čestitke. U Parku mladeži, u odličnom ozračju među 3500 navijača, bilo je predivno. Splitov trener svjestan je značajnog trenutka za momčad, ali pokušava smiriti loptu.

– Velika je to pobjeda, zaista je povijesna, jer je prva nakon premijerne utakmice Splita u Prvoj HNL. Ali, za nešto više trebamo osvajati bodove i u gostima. Zato već sada moramo razmišljati o gostovanju u Karlovcu – kaže Katalinić.

Split je u 1. kolu pao u Rijeci, sad je razbio Varaždin.

– Najvažnije je da smo sebi dokazali da se možemo nositi sa svima. Imamo iskusnih igrača, ali vidjelo se pod kolikim smo pritiskom bili. Kad smo zabili taj prvi gol, na isteku prvog dijela, kao da nam je pao veliki teret sa srca – kaže Katalinić, čiji se postavljanje stopera Vidića na poziciju zadnjeg veznog pokazalo odličnim.

– Vidić je iskusan igrač, igrao je i u inozemstvu i nije mu bilo teško prilagoditi se. Zarotirali smo neke pozicije u momčadi, bilo je dobro. Posebno bih istaknuo malog Tešiju, ima 17 godina, ali unio nam je pozitivan impuls. Primarni nam je cilj ostanak u prvoj ligi, ali nastavimo li ovako mogli bismo postići i više od toga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije