Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idu u Tursku

Split krenuo s pripremama: Cilj je isti, nema popusta

RNK Split
Ivo Cagalj/PIXSELL
07.01.2014.
u 13:54

- Važno je napraviti kvalitetne pripreme, vjerujem da možete dati još dvadeset posto više

Split je u pripreme za proljetni dio prvenstva ušao s 35 igrača. S tim da na pripreme u Tursku ide 25 igrača. Ambicije "crvenih" su jasne, žele u Europu. Oštrim govorom igračima se obratio predsjednik Nadzornog odbora Jozo Žužul.

- Želim vam zdravlja i sreće, nadam se da ste puni samopouzdanja. S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo cilj ostaje isti, kao i na početku sezonu. Nema ni milimetra odstupanja, a to znači da nas čeka veliki posao. Morate biti puno bolji. Napomena treneru je da ne smije imati popusta prema nikome. U svakom trenutku i na svakom mjestu morate zračiti pobjedničkim duhom - kazao je Žužul.

A trener Stanko Mršić pozvao je igrače na trening.

- Važno je napraviti kvalitetne pripreme, vjerujem da možete dati još dvadeset posto više. Svi ćete dobiti prigodu, nadam se da ste se pripremili za pripreme. Dinamo neću računati, ali ove momčadi poput Hajduka i Rijeke možemo hvatati. Prva utakmica prvenstva je s Hajdukom, idemo sve napraviti da pobijedimo - kazao je Mršić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije