Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FICHAJES

Španjolski portal lansirao senzaciju: Zidane dovodi Luku Modrića u europskog velikana na ljeto?

UEFA Euro 2024 Qualifier - Group D - Croatia v Wales
Antonio Bronic/REUTERS
01.04.2023.
u 18:05

Najbolji hrvatski igrač po nekim informacijama mogao bi pojačati redove giganta iz Italije

Pomalo nevjerojatna vijesti pojavila se na španjolskom portalu Fichajesu, prema njihovim navodima, Luka Modrić bi od iduće sezone trebao biti igrač talijanskog velikana Juventusa. Hrvatski kapetan još uvijek nije produžio ugovor s kraljevskim klubom i njegova je budućnost vrlo neizvjesna. 

Zbog toga je predmet brojnih spekulacija koje govore da bi mogao napustiti Santiago Bernabeu i preseliti u redove torinske stare dame. A u Torinu bi mogao ponovno udružiti snage s bivšim trenerom i legendarnim Francuzom Zinedineom Zidaneom koji se spominje kao novi trener Juvea. 

- Dolazak Zidanea mogao bi Juventusu donijeti i Modrića, koji će najvjerojatnije na kraju sezone napustiti Real. Juventus bi mogao Modrića dovesti bez odštete - javljaju Španjolci i podsjećaju na sjajan odnos kojeg su Modrić i Zidane imali u vrijeme dva Francuzova mandata na klupi Reala, od siječnja 2016. do svibnja 2018. i od ožujka 2019. do lipnja 2021. godine. 

Luka je nedavno izjavio kako želi završiti karijeru u bijelom dresu unatoč bogatoj ponudi od Al Nassra iz Saudijske Arabije, a navodno se za njega zanimaju i neki klubovi iz američkog MLS-a. 

Komentara 2

Avatar Asterix
Asterix
21:03 01.04.2023.

Luka, dokazao si se. Odi gdje te žele i gdje će dobro platiti tvoje usluge.

FR
franjo
18:51 01.04.2023.

Još jedna izmišljotina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije