Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko zanimanje navijača

Špaco: Gračan nije od onih koji se brane!

'06.03.2010., Zapresic, Hrvatska - Nogometnu utakmicu 19. kola T-Com 1. HNL na zapresickom stadionu odigrali su Inter Zapresic i NK Hajduk Split.Senijad Ibricic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
12.03.2010.
u 17:01

Sjajno raspoloženi trener Stanko Poklepović čak je kazao da bi glumio u seriji "Lud, zbunjen, normalan"!

U opuštenom ozračju, uza zafrkanciju i neskriveni optimizam uoči današnjeg susreta s Rijekom, prošlo je druženje trenera Hajduka Stanka Poklepovića i Senijada Ibričića s novinarima. Uz nogometne teme, na tapetu su se našle i brojne druge, tako i serija "Lud, zbunjen, normalan" koju obojica ne propuštaju.

– Ibro je obećao da će uvjeriti redatelja da me ubaci u seriju. A kako imam više kose od Mustafe Nadarevića, mogao bih glumiti Izetova sina – ispalio je Poklepović i izazvao salve smijeha.

Rezerviraju se karte

Iako Hajdukov trener tvrdi da se smijati treba i kad momčadi ne ide, sasvim je jasno da su za dobro ozračje aslužne zadnje dvije uvjerljive pobjede. Razveselilo je to i navijački puk, klub nazivaju ljudi za svih strana i rezerviraju ulaznice, zanimanje gledatelja je iznimno veliko.

Sigurno će u nedjelju na Poljudu biti više od 10 tisuća gledatelja, optimistični priželjkuju čak i 15 tisuća. Klub poziva navijače da barem sat vremena urane na utakmicu da se ne stvori gužva. Dvije Hajdukove pobjede su, čini se, kao dvije laste koje čine nogometno proljeće.

Rijeka se neće zatvoriti

Pozvali su i Poklepović i Ibričić navijače, ne misle da će im biti lako s Rijekom.

– Pobijedili su nas jesenas, i rezultati u nekoliko posljednjih međusobnih susreta ne idu nam u prilog. No tradicije su tu da se ruše. Samo pobjeda dolazi u obzir – najavljuje Senijad Ibričić.

Poklepović ne vjeruje da će se Rijeka samo braniti.

– Gračana poznajem po ofenzivnoj igri, neće se oni samo braniti, pa očekujem da ćemo u otvorenom susretu doći do bodova – smatra Poklepović.

Nije se želio hvatati za Mamićeve tvrdnje da je Ibañez najbolji lijevi branič u Hrvatskoj, no Ibričić smatra da je to Strinić.

Komentara 1

MI
mitar
14:48 13.03.2010.

Danas u partizanskome derbiju ce Rijaka izgubiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije