Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE

Šokantan obrat: Slavni sportaš umirovio se jer ga istražuju zbog silovanja?!

Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.03.2019.
u 08:33

New York Times je prenio vijest kako se najveća svjetska MMA zvijezda nalazi pod istragom zbog možebitnog silovanja.

Čini se kako bi današnja objava Conora McGregora o umirovljenju mogla imati pozadinu oko njegovih zakonskih problema. Naime, New York Times je prenio vijest kako se najveća svjetska MMA zvijezda nalazi pod istragom zbog možebitnog silovanja.

Vijest je objavio New York Times, prenosi Fightsite, a čini se kako je u pitanju situacija iz prosinca. O njoj su mediji već pisali u siječnju, no nigdje tada nije definitivno potvrđeno da je riječ o Conoru. Također, ta je priča vrlo brzo utihnula i o njoj se nije apsolutno ništa govorilo.

Kako Times prenosi, Conor je u siječnju bio uhićen u Dublinu, nakon čega je brzo pušten. Nikakva optužnica nije pokrenuta protiv njega. Mediji su pokušali doći do Conorovog menadžera, koji se nije javljao. No, javila se njegova glasnogovornica, Karen Kessler, službenom objavom za medije.

“Riječ je o priči koja kruži već neko vrijeme i nije nam jasno kako se sada pojavila u medijima. Pretpostavka kako Conorovo umirovljenje ima ikakve veze s tim je apsolutno pogrešna. Hoće li se Conor boriti u budućnosti, to će ovisiti o tome hoće li doći do stanje u kojem se borce cijeni prema njihovoj vrijednosti, njihovim vještina, uloženom trudi i predanosti sportu”, glasi spomenuto priopćenje.

Ekipa s portala MMA Junkie pokušala je doći i do izjave nekoga iz irske policije, no u tome nisu uspjeli. Conor McGregor se već neko vrijeme s obitelji nalazi u Americi te se ne zna sa sigurnošću kad je posljednji put bio u Dublinu.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Komentara 1

AR
arijel
17:58 27.03.2019.

Koji sportas.Ljigavac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije