Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlog mirovine?

McGregor optužen za silovanje majke malog djeteta koja je u vezi s drugim

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.03.2019.
u 23:31

Žena je policiji kazala kako je nakon druženja završila s njim u hotelu gdje su konzumirali kokain i alkohol. Tvrdi da je negdje između ponoći i tri ujutro bila silovana i pretučena

Conor McGregor danas je prekinuo karijeru, a sada su se pojavile priče koje se spominju kao mogući razlog toj odluci.

Nepoznata žena u dvadesetim godinama optužila ga je za silovanje 10. prosinca 2018. godine u Dublinu.

Žena je policiji kazala kako je nakon druženja završila s njim u hotelu gdje su konzumirali kokain i alkohol. Tvrdi da je negdje između ponoći i tri ujutro bila silovana i pretučena. Pregledom je utvrđeno da je zadobila ozbiljne ozljede. Žena je majka malog djeteta i u vezi s drugim muškarcem, piše NYTimes.

O svemu se oglasila i njegova glasnogovornica Karen Kessler.

- Ova priča kruži već neko vrijeme i nejasno je zašto je sada objavljena. Pretpostavka da Conorovo objavljivanje odlaska u mirovinu ima veze s ovom glasinom je potpuno pogrešna. Ako se Conor u budućnosti bude borio to će morati biti u okruženju u kojem se cijeni vrijednost boraca, njihova vještina, naporan rad i posvećenost sportu - kazala je Kessler.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

 

Ključne riječi

Komentara 1

OL
oliver81
08:34 27.03.2019.

neka ga prebije taj drugi muškarac s kojim je u vezi dotična silovana žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije