Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANJE Faraoni najveće razočaranje porečke skupine

Smajlagića čeka raskid ugovora

23.01.2009.
u 12:00

Rukometaši Egipta najveće su razočaranje porečke skupine SP-a, izgubili su uvjerljivo i od Srbije (-8), i od Norveške (-10), i od Danske (-9).

Izbornik Irfan Smajlagić najviše je razočarao odlične organizatore ne pojavivši se nijednom na konferencijama za novinare, već je svaki put poslao pomoćnika Mahmuda Huseina Mahmuda koji je, osim što je morao objašnjavati zašto faraoni loše igraju, uvijek odgovarao na isto pitanje:

- Zašto nema vašeg izbornika?

I odgovor je uvijek bio isti:

- Naš izbornik ne daje izjave novinarima, ni egipatskim, ni hrvatskim, ni bilo kojim drugim.

Kazna za nedolazak pred novinare na SP-u je 3000 franaka, što je skupa cijena za bojkot novinara. Malobrojni egipatski novinari potvrdili su da nemaju komunikaciju sa Smajlagićem.

- Nikad s nama ne razgovara i to nikako ne možemo razumjeti. Nikad takav problem prije nismo imali. Navodno je nezadovoljan i novi predsjednik saveza Hady Fahmy, koji je naslijedio predsjednika IHF-a Hasana Mustafu. Egipćani su navikli na pobjede i ne zadovoljava ih samo naslov afričkog prvaka.

Na SP-u 2001. u Francuskoj Tuta Živković ih je vodio do polufinala. Nakon dobrih igara u Pekingu, Egipat je totalno podbacio u Poreču.

- Ovo je i za nas veliko razočaranje, kad se vratimo morat ćemo analizirati što smo krivo napravili - kaže Mahmud koji bi volio da Smajlagić ostane raditi u Egiptu.

- Volio bih da i dalje surađujemo, no o tome ne odlučujem ja. Postoje špekulacije da predsjednik saveza namjerava raskinuti ugovor i dovesti svog čovjeka na klupu. To bi razočaralo igrače.

- Smajlagić je moj prijatelj i dobar stručnjak - kaže najbolji igrač Hussein Zaky.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije