Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODAJA ODRAĐENA

Službeno: Bojan Bogdanović dobio novog vlasnika u Utahu, softverskog milijardera

Bojan Bogdanović
Reuters/Pixsell
19.12.2020.
u 10:19

Očekuje se da će Smith za Utah Jazz izdvojiti 1.66 milijardi dolara, a novi će vlasnik, uz košarkaški tim, posjedovati i dvoranu Vivint Arenu kao i baseball momčad Utah.

Vodstvo sjevernoameričke košarkaške lige NBA odobrilo je prodaju momčadi Utah Jazz, za kojeg nastupa hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović

Utah Jazz će uskoro biti u vlasništvu Ryana Smitha, milijardera koji je bogatstvo zaradio u računalnom softveru i tehnologiji, a suvlasnik je i izvršni direktor tvrtke Qualtrics iz Salt Lake Cityja.

Klub iz Utaha je 35 godina bila u vlasništvu obitelji Miller, koja će i dalje zadržati manjinski udio.

Očekuje se da će Smith za Utah Jazz izdvojiti 1.66 milijardi dolara, a novi će vlasnik, uz košarkaški tim, posjedovati i dvoranu Vivint Arenu kao i baseball momčad Utah.

Momčad je počela nastupati u NBA ligi 1974.godine kao New Orleans Jazz, ali se preselila u Salt Lake City 1979.godine. Najveći uspjesi Utaha dosad su dva konferencijska naslova 1997. i 1998. 

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
12:38 19.12.2020.

A ja mislio "Naš Hajduk"!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije