Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
228 milijuna dolara

Ponajbolji igrač lige ostaje vjeran svojem klubu: Sretan sam što sam tu još pet godina

Giannis Antetokounmpo
Reuters/Pixsell
15.12.2020.
u 22:48

"Ovo je moj dom, ovo je moj grad. Sretan sam što ću biti igrač Bucksa narednih pet godina. Učinimo nešto da one znače", napisao je Antetokounmpo na Twitteru

Grčki košarkaš Giannis Antetokounmpo (26) produžio je s Milwaukee Bucksima ugovor na pet godina vrijedan 228 milijuna dolara.

"Ovo je moj dom, ovo je moj grad. Sretan sam što ću biti igrač Bucksa narednih pet godina. Učinimo nešto da one znače", napisao je Antetokounmpo na Twitteru.

Grčki košarkaš je u redove Bucksa stigao 2013. godine kao 15. izbor na draftu.

Dva puta MVP NBA lige ima prosjek karijere od 20.1 koša, 8.9 skokova, 4.3 asistencije, 1.3 blokade i 1.2 ukradene lopte u 528 utakmica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije