Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale Lige prvaka

Slijedi veliki okršaj Real Madrida i Manchester Cityja. Gdje možete gledati

Real Madrid v Manchester City - UEFA Champions League - Semi Final - Second leg - Bernabeu
Foto: Jonathan Moscrop
1/4
09.05.2023.
u 08:13

Mnogi hvale igru engleskog kluba, čiji igrači ove godine igraju briljantno, a osobito se ističu Erling Haaland, Kevin De Bruyne, Jack Grealish i Rodri. Međutim, Real Madrid nikad nije slab te je pravi test za svakoga tko uopće pomišlja na osvajanje naslova Lige prvaka

Večeras se u 21:00 sat u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka susreću Real Madrid i Manchester City. Sve su oči uprte u "finale prije finala", kako ga već nazivaju. Treneri klubova utakmicu su već najavili. Carlo Ancelotti potvrdio je da će Luka Modrić nastupiti jer nema problema s ozljedom, a ubrzo nakon toga trebalo bi uslijediti i potpisivanje novog ugovora.

Pep Guardiola rekao je kako je njegova momčad spremna za Real Madrid te kako vjeruje u njihovu kvalitetu u nadolazećem dvoboju. City se i prošle godine u polufinalu susreo s Realom, ali tada je poražen ukupnim rezultatom 6:5. Ovaj put protiv legendarnog kluba ulaze jači. Mladi napadač Erling Haalanda ovogodišnja je zvijezda Etihada koja je oborila rekord za najviše golova u jednoj sezoni Premier lige.

Igru svijetloplavih hvale na široko. Wayne Rooney je rekao kako City neće "samo poraziti Real", nego će ga uništiti. Na to mu je odgovorio Toni Kroos rekavši kako je tako pričao i prošle godine te da i oni mogu protivničkoj obrani zadati muke. Posebno je istaknuo Viniciusa Juniora, ali oprezni Guardiola upozorio je da moraju obratiti pozornost na mnoge igrače ako žele imati priliku za pobjedu.

Svi se ipak slažu, Manchester City ima priliku za pobjedu, no Real Madrid je momčad s izuzetno dugom povijesti i kvalitetom koju je nemoguće otpisati ili shvatiti olako. Riječima Pepa Guardiole: "Da bi osvojio Ligu prvaka, moraš pobijediti Real Madrid." Utakmicu s početkom u 21:00. možete pratiti na prvom programu Arena Sporta.

VIDEO: Članovi grupe Let 3 oduševili prolaznike u Liverpoolu, a nisu propustili ni zapjevati s njima

Komentara 3

DU
Deleted user
09:46 09.05.2023.

Real ima nekoliko igrača koji donose razliku. Očekujem Real u finalu.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:49 09.05.2023.

Ovaj put je uzvrat u Manchesteru. Ključna razlika.

KU
Kukaimotika
09:21 09.05.2023.

Prvi program Arena Sporta? A na kojem je to kanalu HTV? Nije? A zasto onda smatraju da smo im duzni pretplatu? Zbog kvizova, politike, prapotopnih filmova i na smrt dosadnih jutarnjih emisija? Nema! Ne dam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije