Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijerna pobjeda

Nekadašnji strateg Dinama i Osijeka upisuje nove pobjede u Turskoj

Dinamo izdominirao u drugom poluvremenu i odnio pobjedu protiv Osijeka s 5:2
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
08.05.2023.
u 21:53

Bjeličin Trabzonspor je trenutačno na sedmom mjestu ljestvice, a u ponedjeljak je konačno upisao pobjedu protiv Ankaragucua. Posao mu je olakšao crveni karton kojeg je protivnički tim zaradio već u 10. minuti

U ponedjeljak je hrvatski nogometni trener Nenad Bjelica po treći put vodio turskog prvoligaša Trabzonspor te je nekadašnji strateg Dinama i Osijeka upisao premijernu pobjedu. Na domaćem terenu, u ogledu 33. kola turske Superlig, Trabzonspor je svladao Ankaragucu 2-0.

U prve dvije utakmice koje je Bjelica vodio njegova je momčad uvijek morala igrati s igračem manje. Ovaj put se dogodilo suprotno pa je tako, već u 10. minuti, pocrvenio grčki nogometaš Ankaragucua Kitsiou.

Igrač utakmice bio je Umut Bozok koji je postigao oba pogotka za Trabzonspor, prvi u nadoknadi prvog poluvremena te drugi u 62. minuti za konačnih 2-0. Trabzonspor je trenutačno na sedmom mjestu ljestvice, dok je prvi Galatasaray koji ima pet bodova više od Fenerbahcea.

VIDEO: Sekunde nakon udara: Pojavila se nova snimka, prikazuje dramu nakon pada skele

Komentara 1

BI
billynik
23:49 08.05.2023.

Ako je prva, onda nisu "pobjede".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije