Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SVJETSKOM PRVENSTVU

Slavni nogometaš pokušao proslaviti gol, ali je ispala katastrofa: 'Zašto sam tako glup?'

Batshuayi
Foto: Reuters
29.06.2018.
u 08:33

Nakon što je Adnan Janujaz zabio u 51. minuti, Batshuayi je uzeo loptu i napucao je želeći potvrditi gol. No, pogodio je vratnicu nakon čega mu se lopta odbila u glavu i zamalo ga nokautirala.

Napadač Belgije Michy Batshuayi nasmijao je sinoć sve navijače kod proslave pobjedničkog gola protiv Engleske (1:0) u trećem kolu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Nakon što je Adnan Januzaj zabio u 51. minuti, Batshuayi je uzeo loptu i napucao je želeći potvrditi gol. No, pogodio je vratnicu nakon čega mu se lopta odbila u glavu i zamalo ga nokautirala. Naravno, postao je hit na društvenim mrežama.

– Zašto sam tako glup? Ovo sranje boli – napisao je nogometaš Borussije Dortmund na Twitteru.

Batshuayi
1/9

Komentara 5

MO
matK.O.
12:09 29.06.2018.

vidi naslova "slavni"...jedva sam uspio pročitat prezime.

RM
ruzica_mario
11:35 29.06.2018.

novi balloteli

MA
Majur
09:26 29.06.2018.

Nisi glup,smotan si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije