Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNE VIJESTI

Slavni borac teško stradao u naletu kamiona, u nesreći poginula njegova mlađa sestra

Robin i Melissa van Roosmalen
Foto: https://www.instagram.com/robinvanroosmalen/
1/2
14.01.2021.
u 11:03

Van Roosmalen (31) je helikopterom prebačen u bolnicu i navodno se nalazi pri svijesti, no još uvijek nije u potpunosti poznato kakve je sve ozljede pretrpio

Slavni nizozemski borac i bivši dvostruki Gloryjev prvak Robin van Roosmalen hospitaliziran je nakon što u je u srijedu u prometnoj nesreći pretrpio teške ozljede.

S njim je, javljaju nizozemski mediji, u automobilu bila i njegova 29-godišnja sestra Melissa. Nesretna je djevojka, nažalost, smrtno stradala - prenosi portal Fightsite.

Robina i Melissu udario je kamion dok su s automobilom stajali na zaustavnome dijelu A2 ceste u blizini Nieuwegeina i Utrechta.  

Van Roosmalen (31) je helikopterom prebačen u bolnicu i navodno se nalazi pri svijesti, no još uvijek nije u potpunosti poznato kakve je sve ozljede pretrpio.

Robin je bivši Gloryjev prvak u perolakoj i lakoj kategoriji. Odlučio se posvetiti MMA karijeri i je danas pod ugovorom s Bellator promocijom.

Osim što ga je javnost upoznala kroz njegove nastupe u kickboxingu, Van Roosmalena su navijači s ovih prostora mogli zapamtiti i po njegova dva, još uvijek jedina MMA nastupa koja je zabilježio pod okriljem hrvatskog Final Fight Championshipa u čijem je ringu pobjeđivao Athinodorosa Michailidisa i Ristu Dimitrova.

Komentara 1

Avatar Majda
Majda
19:42 14.01.2021.

U čemu se taj slavno bori?Šahu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije