Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Sjajni Crawford donio pobjedu Chicagu

Corey Crawford
Reuters/PIXSELL
07.03.2016.
u 14:50

Pittsburgh Penguins su sa 6-1 slavili protiv New Jersey Devilsa, a dva je gola za pobjedu zabio Jevgenij Malkin koji je zbog ozljede propustio deset utakmica

Aktualni NHL prvaci Chicago Blackhawks su sinoć s 4-1 pobijedili Detroit Red Wingse, a junak utakmice bio je vratar Corey Crawford koji je obranio 33 udarca.

Blackhawksi su prvi u Centralnoj diviziji u Zapadnoj konferenciji s 87 bodova a čekaju ih dva teška susreta, najprije protiv St. Louis Bleusa (85) bodova u srijedu i protiv Dallas Starsa (87 bodova) u petak. Chicago je slavio iako su ih suparnici nadigrali s 13-3 u drugoj trećini i s 34-26 udaraca na cijeloj utakmici prema golu. Golove za Chicago zabili su Artem Anisimov, koji je upisao i asistenciju, te Patrick Kane, Duncan Keith i Jonathan Toews. Jedini strijelac za Detroit bio je Gustav Nyquist. 

Pittsburgh Penguins su sa 6-1 slavili protiv New Jersey Devilsa, a dva je gola za pobjedu zabio Jevgenij Malkin koji je zbog ozljede propustio deset utakmica. Rookie vratar Matthew Murray je u pobjedi imao 17 obrana. Ostale golove za Pittsburgh, kojem je ovo četvrta pobjeda u šest utakmica, zabili su Matt Cullen, Nick Bonino, Bryan Rust i Scott Wilson. Pittsburgh (34-23-8) ima prednost od sedam bodova ispred Devilsa u lovu na zadnje mjesto u istočnoj konferenciji koje vodi u doigravanje.

Kyle Palmieri je zabio gol za Devilse, a vratara Keith Kinkaid je imao 24 obrane.

>>Washington Capitalsi prvi stigli do sto bodova u NHL

Komentara 1

RZ
rebel.zg
15:41 07.03.2016.

Odlicna tekma, top

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije