Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVI - HRV 0:2

Sjajna Hrvatska srušila Švicarsku uz dva gola Brozovića!

Brozović
Daniel Kasap/PIXSELL
Autori: mp/VLM, td
14.10.2013.
u 20:20

Junak susreta bio je dinamovac Marcelo Brozović koji je zabio oba gola. Prvi je postigao iz sjajno izvedenog slobodnjaka u 38. minuti, a drugi u 76. minuti na asistenciju Bručića.

Hrvatska U-21 reprezentacija sa 2:0 slavila je na gostovanju u Švicarskoj u četvrtom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Sjajna selekcija Nike Kovača u Luganu tako je upisala je i četvrtu pobjedu u nizu, uz gol razliku 13:0!

Junak susreta bio je dinamovac Marcelo Brozović koji je zabio oba gola. Prvi je postigao iz sjajno izvedenog slobodnjaka u 38. minuti, a drugi u 76. minuti na asistenciju Bručića. Brozović je bio i kapetan Hrvatske budući da je Vrsaljko osjetio zatezanje u mišiću na zagrijavanju pa je otpao i predao traku Brozoviću.

- Svjesni snage suparnika nismo srljali, izbjegavali smo otvorenu borbu.  U prvom poluvremenu štošta nije štimalo, dok smo se u nastavku ipak posložili. Drago mi je što je tako krenulo Brozoviću, s drugim sjajnim slobodnjakom u nekoliko dana - naglasio je izbornik Niko Kovač.

Za Hrvatsku su u Luganu igrali: Zelenika – Gorupec, Datković, Bubnjić, Šimunović – Radošević, Močinić – Šitum, Kovačić (od 70. Mrzljak), Brozović (od 90. Miličević), Rebić (od 46. Bručić)

Sljedeće utakmice: Hrvatska – Švicarska (14. studenoga), Hrvatska – Letonija (19. studenoga).

>> Mini vatreni 'razbili' Lihtenštajn, dva gola Šituma!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije