Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
high kick

Brutalno ga uspavao! Jeste li ikada vidjeli bolji nokaut?

Samuel Ilnicki
Foto: Printscreen Youtube
26.11.2017.
u 13:06

Ekipa iz promocije je event imala jako dobro pokriven kamerama pa ovaj udarac i njegov efekt možemo jako dobro vidjeti iz više kuteva.

Nešto što bi se moglo nazvati i nokautom mjeseca, dolazi nam s eventa promocije Golden Ticket Fight Promotions, a njegov autor je borac imena Samuel Ilnicki, piše Fightsite.

Nešto više o samom eventu, navedenom borcu ili njegovom protivnik Solomonu Rogersu ne znamo, ali internet je osvojio video high kicka koji je borca doslovno zamrznuo još dok je bio na nogama. Takav je onda samo završio na podu, a to je izgledalo toliko zastrašujuće da niti autoru nokauta nije bilo svejedno te u početku nije niti slavio.


Ekipa iz promocije je event imala jako dobro pokriven kamerama pa ovaj udarac i njegov efekt možemo jako dobro vidjeti iz više kuteva.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
14:15 26.11.2017.

Ovo je prekrasan sport i treba ga uvesti kao obavezni predmet sve od jaslica, pa sve do Sabora...

KO
kompjuter
17:53 26.11.2017.

manje prljaviji sport od rukometa,vaterpola itd.ajmi nabroji koliko ih je poginulo na ovakvim mečevima na odnosu biciklizma,skijanja,automobilizma,nogometa itd,jako malo,toliko tebi do znanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije