Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROFESIONALKA

Ova kolumbijska seks bomba je zapravo boksačica! Prebila je jednu Srpkinju

ljepotica
Foto: Instagram
23.11.2017.
u 17:33

- Nakon rođenja sina morala sam skinuti višak kilograma koje sam dobila u trudnoći kako bih se i dalje mogla nastaviti baviti manekenstvom, a boljeg sporta za to nema od boksa.

Početkom 2017. godine kolumbijska boksačka profesionalka Monica Henao je otkrila kako do kraja 2018. godine želi postati svjetska prvakinja. Tada je imala jedan meč na svom profesionalnom kontu i pobjedu protiv Srpkinje Sare Marjanović.

Pa je vrijeme da provjerimo kako u međuvremenu napreduje boksačka karijera ovog inače super modela, piše Fightsite. Naime, lijepa Monica je nakon rođenja djeteta odlučila skinuti nakupljene kilograme kako bi se vratila u manekenske vode te je kao idealan sport pronašla boks.

Vrlo brzo se zaljubila u ovu borilačku disciplinu pa je nakon tri godine, na nagovor trenera, odlučila okušati se i u natjecateljskom dijelu.

 

SuNdaY 🍭❤💋 buenas tardes🍦💋💋 #sunday #tardes #boxinglife #monicahenao

Objavu dijeli Mónica Henao (@mo_henao)

 

Aprovechando el monito🌞🌞🌞🌈⛱⛱🌴🌴🌴🌴🤽⛱⛱ #sol #playa #yellow #summer

Objavu dijeli Mónica Henao (@mo_henao)

- Nakon rođenja sina morala sam skinuti višak kilograma koje sam dobila u trudnoći kako bih se i dalje mogla nastaviti baviti manekenstvom, a boljeg sporta za to nema od boksa. Obožavam boks jer se radi o sportu koji te uči odricanju i disciplini - tvrdila je u intervjuu početkom 2017. godine.

Što je u međuvremenu napravila? Poznati BoxRec kaže kako je Kolumbijka u posljednjih nekoliko mjeseci odradila još tri profesionalna meča. Vjerovali ili ne, sva tri su završila neodlučenim ishodom. Redom je “remizirala” protiv Glenis Cardone, Marlene Aguilar i Jenifer Rodriguez te joj je sada profesionalni skor 1-0-3. Prilično neobično, zar ne?

To bi moglo potrkijepiti teoriju mnogih da je Monica odlučila iskoristiti boks za samopromociju. No, ona takve teorije s gnušanjem odbacuje…

- Mnogi smatraju kako se boksom bavim samo kako bih stekla slavu i pogurala svoju karijeru u manekenstvu. U krivu su. Takve zlobne komentare ne slušam, niti me zanimaju. Vjerujem kako se svatko treba boriti za svoje snove i rušiti stereotipe - odgovara Henao i dodaje da ipak ne želi nabiti mišiće jer se i dalje želi baviti manekenstvom od čega živi.

Komentara 9

Avatar 123456
123456
18:32 23.11.2017.

Hahahahahahahahaha - poznam jednog suseda koji kupuje ove "novine"! Hahahahahahahahahahahahahahaha!!

NE
Neonacionalist
18:32 23.11.2017.

Opaka je do jaja tj. do jajnika.

SE
serđo12
19:32 23.11.2017.

Pa kako je mogla našu susjedicu ,njih samo naše cure smiju tuć!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije