Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emil Nikolić

''S Vanjom nema problema, podiže i kvalitetu ostalih''

\'11.09.2010., Zagreb -  LEN EP u vaterpolu, utakmica za 3. mjesto muskih reprezentacija Srbije i Madjarske.  Vanja Udovicic.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
30.09.2010.
u 18:12

Sad već u punom pogonu, vaterpolisti Mladosti pripremaju se za drugi kvalifikacijski krug Eurolige.

Na turniru u Berlinu, kamo polaze sljedeći četvrtak, očekuju ih neugodni suparnici: domaći Spandau, mađarski Eger i francuski Marseille.

– Ima među reprezentativcima i malo emotivne ispražnjenosti, ali morat ćemo biti maksimalno usredotočeni ako ne želimo neugodnosti odmah na početku sezone – kaže trener Mladosti Emil Nikolić. Vrlo je zadovoljan angažmanom pridošle zvijezde Vanje Udovičića.

– Zbog njega, ali i zbog zagrebačkog zlata, više smo na TV-u i u novinama. S Vanjom nema problema, podiže i kvalitetu ostalih igrača – ističe Nikolić.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
23:04 15.10.2010.

Iz srpskih medija: Vanja Udovičić: Sjajno sam primljen u Zagrebu Sve je super, sve je idealno, sve je perfektno – kaže vaterpolista Mladosti pred subotnji prijateljski meč sa Partizanom na Banjici VATERPOLISTI Partizana Rajfajzen i Mladosti podsetili su na nekaka stara vremena, kada su se zajedno pripremali za najvažnije evropske mečeve. - Kako su me primili, kako sam se snašao? Baš onako kako ste pročitali u hrvatskim medijima. Sve je super, sve je idealno, sve je perfektno - kaže Vanja Udovičić. ps: ZG djevojke ga već obožavadu...raspitajte se po gradu! Vanja kraljuuuu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije