Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoranski hokej

S Bugarskom za finale protiv Turske

Dvoranski hokej
HHS
Autor
Igor Capan
25.01.2014.
u 22:50

U nedjelju ujutro (9.10 sati) Hrvatska igra protiv Bugarske i treba joj neodlučeno ili bolji rezultat za ulazak u finale koje je već osigurala Turska.

Hrvatske hokejašice doživjele su poraz od Turske 3:1 (1:1) drugog dana Europskog prvenstva u dvoranskom hokeju, koje se do nedjelje 26. siječnja održava u porečkoj dvorani Žatika.

Tea Putrić dovela je Hrvatsku u vodstvo u trećoj minuti, imale su hrvatske reprezentativke još nekoliko prilika za povećanje vodstva, ali Turkinje, prve favoritkinje turnira, okrenule su igru u svoju korist i slavile 3:1.

U nedjelju ujutro (9.10 sati) Hrvatska igra protiv Bugarske i treba joj neodlučeno ili bolji rezultat za ulazak u finale koje je već osigurala Turska.

Rezultati: Bugarska – Švedska 2:1, Hrvatska – Turska 1:3, Turska – Švedska 0:0, Bugarska – Portugal 5:5.
Poredak: Turska 10, Hrvatska 6, Bugarska 4, Švedska i Portugal po 1.
Raspored - nedjelja 26. siječnja: Švedska – Portugal (8), Hrvatska – Bugarska (9.10), za treće mjesto (11), finale (12.10 sati).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije