Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh Hrvata u Italiji

Rudić nastavio žetvu, nećete vjerovati koji mu je ovo trofej u karijeri

Ratko Rudić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
27.05.2019.
u 12:09

Recco je vodio s 9:5 i 10:6, ali je ipak u posljednjoj četvrtini spašavao pobjedu

Vaterpolisti Pro Recca, koje vodi naš Ratko Rudić, obranili su naslov talijanskog prvaka nakon što su u finalnom dvoboju u Trstu pobijedili Bresciu s 11:10.

Recco je vodio s 9:5 i 10:6, ali je ipak u posljednjoj četvrtini spašavao pobjedu. Naslov je zapravo 22. sekundi prije kraja sjajnom paradom obranio naš reprezentativni vratar Marko Bijač.

Luka Bukić postigao je jedan pogodak, a Nikša Dobud igra samo u Ligi prvaka.

- Mogli smo pobijediti i s većom razlikom, ali to nije toliko bitno. Moji momci su pokazali kvalitetu i karakter i to nas ohrabruje uoči Final 8 u Ligi prvaka. Dobit će jedan slobodan dan, dva bi bila previše - kazao je Ratko Rudić kojemu je ovo 43. trenerski trofej, ukupno (zajedno s igračkim) 69. u karijeri.

Pro Reccu je ovo pak 33. naslov prvaka u jubilarnom 100. prvenstvu Italije.

Ključne riječi

Komentara 2

MB
miro.biro
23:31 27.05.2019.

Zamorno je i brojati do 69

Avatar dkoor
dkoor
12:41 27.05.2019.

Čovjek doslovno treba zasebnu sobu da spremi sve što je osvojio. Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije