Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka Fife

Rudi Zavrl na čelu Povjerenstva za normalizaciju u BiH

'Lopovi01_nnn_spo_130411'
''
13.04.2011.
u 19:21

Ako sve prođe prema zamisli svjetske kuće nogometa, suspenzija za BiH savez mogla bi biti ukinuta 26. svibnja.

Fifin Odbor za hitnost imenovao je Povjerenstvo za normalizaciju koje će imati zadatak riješiti probleme s kojima se suočava NS BiH, koji je trenutačno suspendiran, objavljeno je na Fifinoj službenoj stranici.

Posljednjih dana Slovenac Rudi Zavrl bio je najbliži tome da vodi povjerenstvo.

– Ne krijem da su mi se javili i da sam ja taj čovjek, ali ne mogu vam ništa službeno reći. U ponedjeljak, 18. travnja, imamo sastanak u Beču s ljudima koji će biti u tom povjerenstvu i tek će tada biti više informacija za javnost, kazao je Zavrl.

Inače, Povjerenstvo za normalizaciju odmah će početi s radom.

S obzirom na to da se većina članova NS-a BiH, ponajprije Izvršni odbor i članovi Predsjedništva, usprotivila donošenju statuta, Fifa i Uefa smatraju da ta tijela nisu u stanju voditi bosanskohercegovački nogomet.

Mjesta tako ne bi trebalo biti za Predsjedništvo – Sulejmana Čolakovića, Bogdana Čeku i Ilju Dominkovića – te članove IO-a NS-a BiH Hamdiju Abdića, Mensuda Bašića, Muhidina Raščića, Josipa Bevandu, Miroslava Ćorića, Živka Marjanaca, Suada Salibašića, Marjana Jelića, Slavišu Vujića, Ivana Perića, Mirsada Ibrišimbegovića i Ranka Cvijića.

U slučaju da sve prođe prema zamislima Fife i Uefe, suspenzija reprezentaciji i klubovima mogla biti ukinuta 26. svibnja, što je rok za prihvaćanje statuta. 

Komentara 2

DR
dragogera
20:22 13.04.2011.

e jebo pravdu ako je slovenac dijeli,sad ce tek bit sce u kurcu

SA
santos008
10:56 14.04.2011.

Dok se god ne budu igrale utakmice u Banja Luci i Mostaru OD TOGA NEMA NISTAi jos mora biti 99,99% muslimana u timu ,gdje to ima da narodnost odredjuje sastav.Druge drzave daju nacionalitet igracima da bi igrali za njih,a mii svojima ne dozvoljavamo jer nisu muslimani .Istina uvijek postoji \'\'jedan\'\' radi medjunarodnih faktora kao sto je i u svemu drugom ,muslimani nadju \'\'Sejdu Bajramovica \'\' u politici je Komsic ,u Federaciji Lijanovic i Jurisic..Sve sr -sr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije