Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat mu inspiracija?

Ronaldo je briljirao, ali i kopirao Marcela Brozovića!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.11.2016.
u 09:37

Prvi gol zabio je pomalo sretno, pucao je iz slobodnog udarca, a lopta se od Varanea odbila u mrežu. Bio mu je to 20. gol iz slobodnog udarca u Realu

Real je sinoć na Vicente Calderonu odigrao sjajnu utakmicu i s 3:0 potopio gradskog rivala Atletico. Bio je to susret u kojem je briljirao jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo. Portugalac je postigao hat-trick, 59. u dresu Reala, što je nevjerojatan podvig!

Prvi gol zabio je pomalo sretno, pucao je iz slobodnog udarca, a lopta se od Varanea odbila u mrežu. Bio mu je to 20. gol iz slobodnog udarca u Realu, a na taj je način zabio više golova od svih aktivnih igrača u Španjolskoj. Iza njega je Messi koji je tako zabio 16 golova.

Drugi gol sinoć zabio je iz jedanaesterca kojeg je sam izborio, a točku na i stavio je nakon Baleove asistencije i tako zaokružio sjajnu večer. No, ono što nam je sinoć još upalo u oko jest proslava gola koja podsjeća na Brozovićevu. Izgleda da je Portugalac 'ukrao' proslavu od hrvatskog reprezentativca koji je tako slavio još lani kada je bio u sjajnoj formi, a proslava je čak i dobila ime #EpicBrozo.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
12:23 20.11.2016.

Još kdaj bi Broz malo kopiral CR pa zabil 30-ak po sezoni ?!

RI
rikavac
17:57 20.11.2016.

hahaj ahahahah nisam se odavno ovako ismijao hahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije