Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski derbi

Ronaldo s tri gola srušio Atletico, Modrić promašio veliku priliku

Atletico - Real
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.11.2016.
u 22:29

Atletico tako nastavlja s nešto slabijim igrama, prvi put otkako je Simeone na čelu u pet susreta zaredom primio je pogodak.

Veliki derbi 12. kola Primere pripao je Real Madridu koji je s 3:0 u gostima pobijedio gradskog rivala Atletico. Utakmicu je obilježio Cristiano Ronaldo koji je postigao tri gola i svojoj momčadi osigurao važne bodove u pohodu na naslov prvaka, što je ove godine stavljeno kao cilj pred Zidanea i njegove igrače. 

Utakmicu je od prve minute počeo hrvatski dvojac Modrić - Kovačić, a Zidane je od prve minute u vatru gurnuo i Lucasa Vazqueza, s kojim Real nije izgubio niti jednu utakmicu. S ovom današnjom u 17 susreta u kojima je on zaigrao od prve minute, Real je slavio u 15 utakmica, a dva puta je remizirao.

Atletico je večeras bolje otvorio susret i pritisnuo, ali Real se nakon desetak minuta počeo oslobađati pritiska, a sve je kulminiralo pogotkom Ronalda u 23 minuti. Portugalac je pucao iz slobodnog udarca, lopta se od Varanea odbila i završila u mreži. Iako postoji mogućnost da se gol pripiše Francuzu, jer je lopta promijenila smjer, zasad na listi strijelaca stoji Ronaldo kojemu je to 20 gol izravno iz slobodnog udarca, dok je Messi zabio četiri manje.

Do odmora se rezultat nije mijenjao, a nastavak je opet bolje otvorio Atletico i pritisnuo Real koji do 60. minute nije uspio izaći iz svoje polovice. No, kako je oštrica napada otupjela, Real se opet oslobodio, a u 71. minuti Ronaldo je izborio, a zatim i Realizirao jedanaesterac i priča je već tu bila gotova. Za svaki slučaj, Ronaldo je trećim golom potvrdio pobjedu u 77. minuti. Hrvatski reprezentativci Modrić i Kovačić odigrali su svih 90 minuta, bili su vrlo dobro. kova je puno pretrčao i borio se, Luka je imao i dva udarca. U prvom dijelu odlično mu je obranio Oblak, a pred kraj susreta glavom je pucao pokraj gola.

Atletico tako nastavlja s nešto slabijim igrama, prvi put otkako je Simeone na čelu u pet susreta zaredom primio je pogodak. Real je, pak, u odličnoj formi i izdvojio se na vrhu, ima četiri boda više od Barcelone.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 7

MA
Marsijanac....
22:37 19.11.2016.

Kovacic i Modric su solidno odigrali cijelu tekmu. Kovacic polako postaje veliki igrac.

MK
mksdk
23:28 19.11.2016.

Čestitke našim veznjacima Modriću i Kovačiću. Zanimalo me kako će se držati protiv Realu tradicionalno neugodnog protivnika, i pokazali su da mogu fonkcionirati i u tandemu. Svaka čast još jednom, ponosni smo što srce momčadi Reala čine naša dva Hrvata.

MA
Marsijanac....
21:39 19.11.2016.

Gledati ovu tekmu i Dinamo- Istra je kao dan i noc. Oba tima napadaju u vertikali dok Dinamo do besvjesti igra u sirinu. Uzasno nedostaju Pjaca i Rog. Nije mi jasno zasto zuriti sa prodajom takvih igraca ako nema dostojnee zamjene. Dinamo tone a vise nema ni kvalitetnih igraca za prodaju. Od Dinamovih "navijaca" nikakve koristi . Jos samo stetu cine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije