Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

Romantika do kraja: Federer i Nadal igrali tenis uz 4000 svijeća

'In this photo released by Qatar Tennis Federation (QTF) on January 1, 2012, tennis star Rafael Nadal takes part in a show case ahead of the Qatar ExxonMobil Open and the 2012 ATP World Tour season at
'-'
03.01.2012.
u 19:38

Igranje u amfiteatru sa svijećama daje novu dimenziju suradnji tog dvojca. Očito je da ne podnose Đokovića

Dvadeseta godišnjica profesionalnog teniskog turnira u Dohi obilježena je na poseban, spektakularan način. U glavnim ulogama našli su se bivši prvi tenisači svijeta Švicarac Roger Federer i Španjolac Rafael Nadal, inače i sudionici ovogodišnjeg izdanja tog turnira. Prošle godine njih dvojica razmjenjivala su udarce na igralištu postavljenom na vodi, a ovaj put obračunali su se na terenu u Dohi koji je krasilo 4000 svijeća. Svijeće su imale i ulogu crta, koje su ovaj put doista bile vidljive.

– Ugođaj u amfiteatru sa svijećama bio je vrlo poseban. Bio je to spoj drame i romantike. Bilo je jako lijepo, uživao sam od prvog do posljednjeg trenutka – kazao je Federer, a slične je dojmove iskazao i Nadal.

Bio je to najromantičniji dvoboj Švicarca i Španjolca, čije prijateljstvo dobiva novu dimenziju. Očito je da ni jedan ni drugi ne podnose prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, najviše zato što su u mečevima s njim popili nekoliko gorkih pilula. I zato ga nastoje izolirati najviše što mogu i umanjiti njegovu važnost.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
peugeot
23:55 03.01.2012.

\"Federer i Nadal igrali uz 4000 svijeca...\" (nastavak naslova) koje im je ugasio njihov prijatelj : \"Joker\" !

MI
miran
12:50 05.01.2012.

\"Očito je da ni jedan ni drugi ne podnose prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, najviše zato što su u mečevima s njim popili nekoliko gorkih pilula. I zato ga nastoje izolirati najviše što mogu i umanjiti njegovu važnost.\" Ovo je poprilicno maliciozan komentar. Prvo, njih dvojica su prvopostavljeni na turniru i ne vidim razlog zasto bi Dzoker bio prisutan kad ne igra. Ceremonijal ne osmisljavaju igraci ... njihovo je da ga prihvate ili ne. Da li ga podnose ili ne to nikoga ne zanima, bitno je da ga postuju. I to s razlogom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije