Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA-PRESTATYN 5:0

Rijeka 'pregazila' Velšane, Benko zabio hat-trick!

Rijeka Turnovo (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
18.07.2013.
u 21:31

Leon Benko zabio je Velšanima u 19., 23. i 59 minuti, a u strijelce su se još upisali i Jugović i Zlomislić

Nogometaši Rijeke s 'petardom' u mreži ispratili su velšku momčad Prestatyn. U prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka uvjerljivo su slavili (5:0) zahvaljujući prvenstveno igraču utakmice Leonu Benku koji je načeo goste već u 19. minuti. Isti igrač zabio je za 2:0 u 23., a i u nastavku je pokazao da je posebno inspiriran te u 50. minuti zabija za svoj hat-trick.

Posao su poslije dovršili Jugović u 67. i Zlomislić u 85. minut, a domaća publika toliko je bila oduševljena pobjedom da suse na kraju utakmice palile baklje zbog kojih će klub sigurno morati platiti kaznu Uefi.

Za Rijeku je debitirao Ivan Krstanović koji je ušao u 50. minuti umjesto 'svog Dinamovca' Alispahića. Jedini žuti karton za Riječane dobio je Brezovec dok su Velšani dobili četiri žuta.

>> Riječani brodom do Kantride, Splićani Hajduk gledali na igralištu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije