Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COLORADO

Renduliću zbog puknuća tibije pauza 2 mjeseca

27.05.2014., Zagreb - Kondicijski trening hokejasa Borne Rendulica s kondicijskim trenerom Juricom Frankovicem. Borna Rendulic prvi je Hrvat koji je potpisao za NHL Colorado Avalanche. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
18.01.2015.
u 00:30

– U prvoj trećini u jednom duelu na ogradi igrač Floride gurnuo je Bornu koji je izgubio balans i tu je, izgleda, napuknuće nastalo, kaže trener Roy.

Tek što se ustalio u momčadi Colorado Avalanchea, za najboljeg hrvatskog hokejaša Bornu Rendulića stigla je jedna jako loša vijest. U utakmici NHL lige protiv Florida Panthersa Borna je zaradio ozljedu kosti potkoljenice, točnije tibije.

– Borna ima frakturu tibije, a povratak očekujemo za osam tjedana – rekao je trener Patrick Roy za Denver Post i objasnio:

– U prvoj trećini u jednom duelu na ogradi igrač Floride gurnuo je Bornu koji je izgubio balans i tu je, izgleda, napuknuće nastalo.

Rendulićeva ozljeda ide i na dušu Coloradovim liječnicima. Naime, Borni je ta tibija napukla još prošli tjedan, no liječnici su rekli da je to samo modrica te da može igrati iduće utakmice. Nažalost, krivo su procijenili.

>>Kako se stvarao hrvatski NHL as - Borna Rendulić

Komentara 4

Avatar Vucibatina
Vucibatina
09:48 18.01.2015.

Bil bum pristojan pa bum ti dal palac doleee !

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
11:35 18.01.2015.

kad ozdravi poslali bu ju ga u neku filijalu i tak završava njegovo igranje u NHL—u !!!!!

BE
berija
09:30 18.01.2015.

Zašto bi nas to trebalo brigati? Ovaj ne plaća porez u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije