Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE SUSJEDA

Regionalni mediji naklonili se velikoj europskoj pobjedi Dinama. Svi spominju jednog igrača plavih

Zagreb: Petković povećao vodstvo na 2:0
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/105
07.03.2024.
u 23:10

Zagrebački je sastav u početku dvoboja svjesno prepustio posjed gostu, ali igrači PAOK-a bili su potpuno bezidejni pa su jedini udarac u okvir suparničkog gola uputili tek u petoj minuti sudačke nadoknade.

Nogometaši zagrebačkog Dinama u prvoj su utakmici osmine finala Konferencijske lige na stadionu u Maksimiru svladali grčki PAOK sa 2-0 (1-0). Veliku prednost Dinamu pred uzvrat s dva je gola osigurao Bruno Petković (37, 71). Zagrebački je sastav u početku dvoboja svjesno prepustio posjed gostu, ali igrači PAOK-a bili su potpuno bezidejni pa su jedini udarac u okvir suparničkog gola uputili tek u petoj minuti sudačke nadoknade.

Mediji iz regije također su popratili ovu utakmicu i pišu kako su Grci osjetili svu moć Dinama. 

- Velika pobjeda Dinama na krilima Petkovića - piše Klix.ba uz komentar: U prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige zagrebački Dinamo je savladao PAOK rezultatom 2:0 i stekao veliku prednost uoči uzvrata.

- Grci osjetili svu moć Jakirovićevog Dinama - Plavi kao da se tek zahuktavaju! - javlja SportSport.ba. 

- Bruno Petković srušio PAOK, Dinamo blizu najboljih osam u Ligi konferencija - pišu crnogorske Vijesti. 

VEZANI ČLANCI:

- Nogometaši zagrebačkog Dinama ostvarili su veliku prednost u prvoj utakmici osmine finala Lige konferencija protiv grčkog PAOK-a. Modri su večeras na svom Maksimiru slavili protiv bezopasnih Grka na krilima dva pogotka sjajnog Brune Petkovića - javlja Dnevni avaz. 

- DINAMO ZAGREB NA PRAGU EUROPSKOG ČETVRTFINALA! Još jedna povijesna pobjeda na Maksimiru - piše Mondo. 

GALERIJA Dinamo srušio PAOK na Maksimiru (2:0)

Zagreb: Petković povećao vodstvo na 2:0
1/105

 

Ključne riječi

Komentara 19

EJ
ejStef
23:26 07.03.2024.

Dinamo jako dobar, ovaj puta se sve poklopilo. I Petković i koncentracija u obrani na visini... Bilo je malo nesigurnosti kod Nevistića, 2 puta je doveo Teophila u nezavidnu situaciju. Čudi Bernauer koji ovaj puta nije imao kiks, niti jedan... Dobro je Jakirović stavio Špikića na krilo, vidi se da je ipak bolji od Kaneka, dobra je bila i zamjena Hoxha-Vidović. Mišić jako dobar, kao i Sučić, ovaj puta bez loših dodavanja. Zapravo Dinamo nije imao loših igrača danas...

Avatar southman
southman
07:08 08.03.2024.

Bravo za Dinamo ! Ali u Grčkoj sigurno neće biti nimalo lako !

ŠS
Štap sa glavom
08:14 08.03.2024.

Kako mogu sa strancima igrati dobro a sa domaćima ne ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije