Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čiste mreže

Reakcije iz svlačionice Dinama: Mogli smo izvući bolji rezultat, ali ovaj je pravedan

Zagreb: Dinamo i Feyenoord Rotterdam susreli se u 1. kolu Europske lige
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
22.10.2020.
u 23:17

- Naše su šanse bile bolje i naposljetku ne možemo biti zadovoljni - kazao je Ivanušec

Nogometaši Dinama u susretu su 1. kola skupine K Europske lige kao domaćini u Maksimiru su odigrali 0:0 protiv Feyenoorda, dok su u drugom susretu ove skupine Wolfsberg i CSKA iz Moskve igrali 1:1.

Hrvatski je prvak protiv nizozemskog velikana odigrao solidnu utakmicu u kojoj je gost bio bolji u prvom, a domaćin u drugom dijelu, pa je podjela bodova ispala kao pravedan ishod.

Evo kako su na utakmicu reagirali nogometaši Dinama:

Luka Ivanušec:

- Bila je to tvrda utakmica, mislim da smo mogli izvući bolji rezultat. Naše su šanse bile bolje i naposljetku ne možemo biti zadovoljni. Nakon crvenog kartona smo kontrolirali igru. U Moskvi očekujemo sličnu utakmicu. Dakako, tešku kao što je bila i današnja.

Lovro Majer

- Zaslužena podjela bodova U prvom poluvremenu nismo bili pravi, ali digli smo se u nastavku. Na kraju smo bili blizu pogotku, ali na zasluženo je ispalo ovako. Bilo je lakše s igračem više, pokazali smo što znamo, ali bit će bolje. Idemo protiv CSKA ostvariti čim bolji rezultat. 

Dominik Livaković

- Na kraju možemo žaliti za tri boda. Ali dobro, oni su bili bolji u prvom dijelu, tako da ovo smatram realnim rezultatom. Što se tiče najstrože kazne koju sam obranio, ma nekad dečki spase mene, a nekad ja njih. Idemo dalje, plus je što nismo primili pogodak. Slijedi teško gostovanje, ali idemo izboriti dobar rezultat.

 

Ključne riječi

Komentara 4

PA
pappmisi
07:57 23.10.2020.

Z. Mamic je odlicno pripremio momcad, dobro je vodio utakmicu , izmene su donele nadmoc Dinama !! Dinamo s Mamicem izgleda kao jedna momcad iz lige 5 !!!

KR
kruni
00:00 23.10.2020.

Mamicu molim te napusti mjesto Trenera ,to nije za tebe ,znas onu staru ko je jednom otisao sa mjesta Trenera otiso je za uvijek ,nema srece u ponovnom povratku na klupu , Cao i Bay Bay

DA
dakbe
10:27 23.10.2020.

3P Dinamo (iliti Triper Dinamo): peta, promašaj, padanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije