Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
EUROPSKA LIGA

Remi na Maksimiru: Livaković obranio penal Feyenoordu pa Dinamo promašivao prilike

Remi na Maksimiru: Livaković obranio penal Feyenoordu pa Dinamo promašivao prilike
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
22.10.2020. u 22:51

Nogometaši Dinama u susretu su 1. kola skupine K Europske lige kao domaćini u Maksimiru odigrali 0:0 protiv Feyenoorda, dok su u drugom susretu ove skupine Wolfsberg i CSKA iz Moskve igrali 1:1.

Hrvatski je prvak protiv nizozemskog velikana odigrao solidnu utakmicu u kojoj je gost bio bolji u prvom, a domaćin u drugom poluvremenu pa je podjela bodova realan ishod.

Feyenoord je u početku utakmice bio daleko opasnija momčad, a najveću je priliku za vodstvo imao u 8. minuti kada im je sviran jedanaesterac. No, udarac gostujućeg kapetana Berghuisa s bijele točke zaustavio je Livaković. Prethodno je Jakić neoprezno u svom kaznenom prostoru prekršajem zaustavio Diemersa.

U nastavku utakmice Dinamo je uspio uspostaviti terensku ravnotežu, a nakon što je u 73. minuti stekao brojčanu nadmoć zbog isključenja Senesija postao je i bolja momčad. Najveću priliku za pobjedu imao je Ivanušec u 87. minuti kada je je sjajno petom proigrao Ademi, no vratar Feyenoorda Bijlow uspio je ući u udarac Dinamovog veznjaka.

CSKA je u Klagenfurtu poveo protiv Wolfsberga u 5. minuti golom Gaicha na dodavanje Nikole Vlašića, a na 1:1 poravnao je Liendl iz kaznenog udarca u 42. minuti. Tako nakon prvog kola sva četiri sastava u ovoj skupini imaju po bod.

Dinamo će za tjedan dana u 2. kolu gostovati kod CSKA u Moskvi, dok će Feyenoord ugostiti Wolfsberg.

Komentara 27

SO
Sobrudolf
22:50 22.10.2020.

Na kojem HTV kanalu je prijenos? Niti na jednome? Bogme bih bio ljut sam na sebe da kojim slučajem plaćam tu njihovu šugavu televiziju.

PA
pappmisi
22:58 22.10.2020.

Od svih klubova istocne i srednje Evrope samo Dinamo ostao neporazen !!!! Bravo Dinamo !!!!

MR
mrblack
21:23 22.10.2020.

Jakić??? opet Mamic izlaže robu..😡😡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije