Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čiste mreže
Povratak na članak

Reakcije iz svlačionice Dinama: Mogli smo izvući bolji rezultat, ali ovaj je pravedan

- Naše su šanse bile bolje i naposljetku ne možemo biti zadovoljni - kazao je Ivanušec

Komentari 4

PA
pappmisi
07:57 23.10.2020.

Z. Mamic je odlicno pripremio momcad, dobro je vodio utakmicu , izmene su donele nadmoc Dinama !! Dinamo s Mamicem izgleda kao jedna momcad iz lige 5 !!!

VL
KR
kruni
00:00 23.10.2020.

Mamicu molim te napusti mjesto Trenera ,to nije za tebe ,znas onu staru ko je jednom otisao sa mjesta Trenera otiso je za uvijek ,nema srece u ponovnom povratku na klupu , Cao i Bay Bay

VL
DA
dakbe
10:27 23.10.2020.

3P Dinamo (iliti Triper Dinamo): peta, promašaj, padanje.

VL
ST
stefj
23:52 22.10.2020.

Opet Mamić eksperiment u početku utakmice, umalo završio katastrofom. Opet loša priprema i loša analiza protivnikove igre i loše postavljena momčad... Mislim da Mamić hitno treba promijeniti pomoćnike. Uz to, korneri i slobodnjaci su poprilično bezidejni i neuigrani, osim kada Oršić tuče direkt po golu... Dinamo je poprilično nazadovao, naročito na planu uigranosti i taktike... Inače, na kraju sreća da je završilo neriješeno, a uz malo veću dozu sreće Dinamo je mogao i pobijediti. Ako može bez eksperimenata u Moskvi, do sada su se svi pokazali katastrofa...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.