Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije gol, nije...

Reakcija japanskog vratara nakon pogotka postala hit na internetu

Eiji Kawashima
Foto: Reuters/Pixsell/Screenshot
1/7
19.06.2018.
u 18:27

Japancima je posao olakšao slovenski sudac Skomina koji je u 3. minuti opravdano isključio kolumbijskog braniča Sancheza zbog igranja rukom u svom kaznenom prostoru

Japanski nogometaši uspješno su krenuli na SP-u u Rusiji. U 1. kolu skupine H reprezentacija Zemlje Izlazećeg Sunca u Saransku je pobijedila Kolumbiju s 2:1.

Japancima je posao olakšao slovenski sudac Skomina koji je u 3. minuti opravdano isključio kolumbijskog braniča Sancheza zbog igranja rukom u svom kaznenom prostoru. Kagawa je iz jedanaesterca donio prednost Japancima, ali je Quintero iz slobodnog udarca izjednačio na 1:1.

Kolumbijac je prizemnim udarcem gađao lijevi kut vratara Eiji Kawashima. Japanski igrači u živom zidu su skočili i lopta je prošla ispod njihovih nogu i krenula u gol. Japanski vratar je zakasnio i lopta je prošla preko crte.

Sudac Skomina pokazao je na centar, ali japanski vratar pokušao ga je uvjeriti da nije pogodak. Kawashimova reakcija ubrzo je postala hit na internetu, a samo trenutak kasnije na velikom je ekranu na stadionu prikazan trenutak kada je lopta prešla crtu.

Komentara 5

PA
Paket
20:57 19.06.2018.

Hudika je postao hit na internetu!

DH
dalibor.hren
21:53 19.06.2018.

I Francuz je protiv Australije igrao rukom u šesnaestercu. Bio je penal a preplanuli nije isključen!? Favoriziranje od prvog kola!

Avatar Mariotta
Mariotta
01:29 20.06.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije