Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNO POČANJE

RB Leipzig na završnici Lige prvaka u Lisabonu bez Wernera, razlog je bizaran

Timo Werner
Foto: Reuters/Pixsell
16.06.2020.
u 19:53

Werner je u ovoj sezoni s 31 pogotkom uvjerljivo najbolji strijelac RB Leipziga, od čega je 25 golova postigao u Bundesligi, a četiri puta je tresao mreže u utakmicama Lige prvaka

Njemački reprezentativac i najbolji strijelac RB Leipziga u ovoj sezoni neće u kolovozu zaigrati u završnici Lige prvaka za svoj sadašnji klub, jer bi u ljetnom prijelaznom roku, već u srpnju, trebao pojačati londonski Chelsea, objavio je njemački Sky.

U srijedu bi Izvršni odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA) trebao potvrditi odluku o odigravanju "Final 8" turnira Lige prvaka na dva lisabonska stadiona (Luz i Jose Alvalade), pri čemu bi četvrtfinala bila na rasporedu od 12. do 15. kolovoza, polufinalne utakmice 18. i 19. kolovoza, a finale 23. kolovoza.

RB Leipzig je jedan od četiri kluba, uz Atalantu, Atletico Madrid i Paris Saint-Germain, koji su izborili plasman u četvrtfinale, dok preostala četiri para osmine finala (Juventus - Lyon, Manchester City - Real Madrid, Barcelona - Napoli i Bayern - Chelsea) moraju odigrati svoje uzvratne susrete.

Werner bi u sredinom srpnja trebao potpisati ugovor s engleskim klubom, a potom otići na jednomjesečni odmor uoči priprema za sljedeću sezonu. Naravno, čak i u slučaju kad bi njegov novi klub napravio čudo u Münchenu i preokrenuo zaostatak od 0-3 sa Stamford Bridgea, 24-godišnji njemački reprezentativac ne bi imao pravo nastupa za Chelsea u nastavku natjecanja Lige prvaka.

Werner je u ovoj sezoni s 31 pogotkom uvjerljivo najbolji strijelac RB Leipziga, od čega je 25 golova postigao u Bundesligi, a četiri puta je tresao mreže u utakmicama Lige prvaka.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije