Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak pad Ivana Ratkića

Ratkić: Ne sjećam se što se dogodilo, nešto me udarilo

'Croatia\'s Natko Zrncic-Dim reacts in the finish area during the men\'s super-combined downhill race of the Vancouver 2010 Winter Olympics at the Whistler Creek side Alpine skiing venue on February 2
'EMMANUEL DUNAND'
22.02.2010.
u 08:13

Imam samo ove ozljede po glavi, malo me boli jedan mišić, i to je to, kazao je Ivan Ratkić nakon što je završio u ogradi.

Natko Zrnčić-Dim dao je najbolje od sebe, napadao koliko je mogao, ali dvije pogreške u donjem dijelu slalomske staze prekrižile su nade u senzaciju. Završio je na 20. mjestu.

– Događa se, glava mi je gore. Slavim s Ivicom medalju, oduševljen sam što je uspio. Tek sad on stupa na scenu, u dobroj je formi i mogao bi na slalomu i veleslalomu biti dobar. Ovo su Igre, idemo dalje tutto forza! – stoički je prihvatio rezultat Natko.

Naš treći kombinatorac, Ivan Ratkić, nije završio utrku. Nažalost, pao je već u spustu, a ti su padovi puno opasniji od slalomskih. Što se dogodilo (vidjeli smo čak jedan salto) pokušao nam je opisati sam natučeni Ivan. Dobra je vijest da se, nakon završetka utrke, spustio na svojim nogama i skijama. Vidjeli smo mu na licu jedan flaster (na čelu) i ogrebotinu (iznad usnice).

– Ni ne sjećam se previše svega što se događalo. Mislim da mi je malo skija zakantala, na tom mjestu je dosta grbavo, poteglo me i dalje se ne sjećam. Vjerojatno sam završio u mreži. Sva sreća, noge su dobro, svi zglobovi su u redu. Nešto me udarilo po glavi, ne znam što – govorio je sretni Ratkić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije