Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki bod Deportiva

Rakitić nakon iznenađenja na Camp Nou: Nije se dogodilo ništa strašno

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
12.12.2015.
u 21:25

Rakitić je jedan od rijetkih igrača koji su ove sezone zabili gol u prvenstvu.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, strijelac pogotka za Barcelonu u remiju 2:2 s Deportivom, rekao je da žali zbog izgubljena dva boda jer su vodili 2:0 i utakmicu imali pod kontrolom no da nisu zabrinuti zbog neočekivanog rezultata.

„Treba čestitati Deportivu, odigrao je svoju utakmicu i zabio dva pogotka. Možda smo mi mogli zabiti treći i završiti s utakmicom, no sada treba dići glavu. Nije se dogodilo ništa strašno, u dobroj smo formi. Za tri dana je već nova utakmica i treba gledati naprijed“, rekao je Rakitić koji je u 62. minuti zabio svoj prvi ligaški gol u dresu Barcelone.

Barcelona je povela preko Lionela Messija u 39. minuti, a u 62. minuti je Rakitić opalio s 20-ak metara i atraktivno pogodio suprotni kut. Deportivo je smanjio u 78. minuti te poravnao rezultat u 87.

„Nismo se bili opustili, mi smo jaka i ujedinjena grupa igrača, gdje svi mogu igrati. Danas jednostavno nije bilo moguće pobijediti, šteta zbog izgubljenih bodova doma, pogotovu jer smo imali sve pod kontrolom no Deportivo je pokazao karakter. Iduću utakmicu nastojat ćemo pobijediti“, izjavio je Rakitić.

Uz Barcelonin trozub - Messi, Neymar, Suárez - on je jedan od rijetkih igrača koji su ove sezone zabili gol u prvenstvu. To je još uspjelo samo Iniesti, Bartri i Vermaelenu.

Barcelona, u čijoj se udarnoj momčadi učvrstio hrvatski reprezentativac, vodeća je momčad prvenstva te se plasirala u osminu finala Lige prvaka. Ovaj mjesec ju u Japanu očekuje Svjetsko klupsko prvenstvo.

>>Deportivo šokirao Barcelonu: Projektil Ivana Rakitića obilježio utakmicu

Komentara 4

Avatar prisoje_piskulje
prisoje_piskulje
21:50 12.12.2015.

rakitic je jedan od rijetkih igraca koji su zabili u ovoj sezoni?????wtf

Avatar Abcda
Abcda
12:37 13.12.2015.

Super pogodak, bravo Raketa .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije