Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSG - LILLE 2:1

PSG preokrenuo bez Messija: Grbić odlično branio, ali bio ometan kod gola

29.10.2021.
u 23:08

Vodeći Paris SG sada ima 31 bod, 10 više od drugog Lensa, dok je Lille 11. sa 15 bodova.

U prvoj utakmici 12. kola francuskog nogometnog prvenstva vodeći Paris SG je na svom Parku prinčeva preokretom svladao prvaka Lille sa 2-1 (0-1).

Lille je poveo golom Davida (31) te je tu pednost držao sve do posljednjih 20-ak minuta susreta. U tom periodu je naš Ivo Grbić pružio nekoliko obrana na udarce Di Marije i Messija, dok je Lionel Messi bio totalno neprepoznatljiv i Pochettino ga je zamijenio Icardijem, koji nije zabio, ali Pocha se ne može kritizirati jer je PSG na kraju došao do slavlja.

Pri samom kraju je Marquinhos (74) poravnao nakon odličnog prodora Di Marije, no u akciji u kojoj je postignut pogodak Grbića nedvojbeno je nepropisno ometao Icardi, no ni glavni sudac niti VAR nisu reagrali. 

Potpuni preokret dogodio se u samoj završnici susreta kada je Di Maria (88) svladao Grbića preciznim prizemnim udarcem sa 15-ak metara nakon dvostrukog proigravanja s Neymarom.

Grbić je branio čitav susret za Lille kod kojega je Domagoj Bradarić ostao na klupi.

Vodeći Paris SG sada ima 31 bod, 10 više od drugog Lensa, dok je Lille 11. sa 15 bodova.

Komentara 1

BA
Barbasmora
08:39 30.10.2021.

Namjerno u ometali grbica kad je pao gol! Gol bi tribao bit poništen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije