Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

PSG na Mestallu došao bez Beckhama

dinamo - psg (1)
Igor Kralj/Pixsell
12.02.2013.
u 11:33

– Talijani mogu trenirati i u mojem dvorištu, misle li da će im to pomoći u igri protiv nas – šalio se Celticov vezni igrač

Juventus danas u Glasgowu igra sa Celticom prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Iako se susret igra u Celtic Parku, igrači Stare dame pripremali su se na stadionu četvrtoligaša Rangersa.

– Talijani mogu trenirati i u mojem dvorištu, misle li da će im to pomoći u igri protiv nas – šalio se Celticov vezni igrač Kris Commons.

Vodeća momčad talijanskog prvenstva ne može računati na braniča Paola De Cegliea koji je na utakmici s Fiorentinom ozlijedio bedreni mišić.

Valencia na Mestalli čeka PSG koji predvodi Zlatan Ibrahimović. No, Parižani su kod kuće ostavili Davida Beckhama, jer je trener Ancelotti procijenio da Englezu još nedostaje snage.

Danas igraju (20.45 sati): Celtic - Juventus (Arenasport 1), Valencia - PSG (Arenasport 2).

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
14:28 12.02.2013.

Prema pisanju francuskog tiska Beckham ce biti u gledalistu na vecerasnjoj utakmici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije