Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO OSTAJE

Prvi čovjek Bayerna: Nemam osjećaj da Kovač ima s tim problema!

Niko Kovać
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.11.2018.
u 18:44

- Bundesliga je sada opet zabavna. Situacija je sada vrlo napeta. Uvijek smo govorili da će doći vrijeme kada mi više nećemo biti prvaci, ali ćemo držati prvenstvo do kraja napetim.

Bayern je u 11. kolu Bundeslige izgubio derbi u Dortmundu od Borussije 2:3, iako je u dva navrata vodio.

Iako se prije utakmice pisalo da bi u slučaju poraza mogao biti smijenjen Niko Kovač, on ostaje trener Bayerna.

- Vidjeli smo izvanredan nogomet. Naravno da nas poraz boli, jer smo dva puta vodili. Prema prikazanoj igri, rezultat 3:3 bi bio realan... Ali ja sam s učinkom  igrača više nego zadovoljan. Ova utakmica je pokazala da smo na putu povratka u staru formu. Trenerova pozicija kod nas ne dolazi u pitanje - jasno je poručio prvi čovjek Bavaraca Uli Hoeness.

Na udaru navijača našao se Mats Hummels koji je rekao kako je trebao biti zamijenjen na poluvremenu.

Foto: Reuters/Pixsell

- Vjerojatno sam trebao biti zamijenjen nakon prvog poluvremena jer nisam bio u potpunosti prisutan i osjećao se pomalo tupo. Bio sam nešto bolestan jučer, ali naravno da sam htio probati. Ali kod dvije situacije se vidjelo da nisam bio 100% unutra. Takve pogreške nisu mi se dogodile od 2010. godine - rekao je Hummels, dok je Hoeness dodao:

- Bilo je jasno da igrač želi igrati. Hummels je još jednom u poluvremenu  ponovi  da hoće i može igrati. Liječnik je također rekao, da je Hummels bio spreman  i zato se ne može nikoga kriviti. Ni liječnik, niti trener, niti igrač. Doista je htio igrati u Dortmundu, što čovjek mora poštovati, iako to baš nije dobro ispalo.

Borussia je pobjedom pobjegla Bavarcima na sedam bodova prednosti.

- Protiv njih trenutno nitko nema šanse. Mi moramo sada naporno raditi i do zadnje utakmice ćemo pokušavati titulu donijeti u München. Bundesliga je sada opet zabavna. Situacija je sada vrlo napeta. Uvijek smo govorili da će doći vrijeme kada mi više nećemo biti prvaci, ali ćemo držati prvenstvo do kraja napetim.

Progovorio je prvi čovjek Bavaraca i o transfer politici kluba u siječnju.

- Sada sigurno nećemo biti aktivni na tržištu. Dobivamo Comana natrag još prije Božića i također Thiago može za dva, tri tjedna ponovno igrati. Također, Tolisso će isto biti u novoj godini na raspolaganju. Ja nemam osjećaj da trener ima problema s kvalitetom momčadi. Nakon sezone, sljedeće godine, kada dođe drugi korak promjena, svakako ćemo momčad prilično promijeniti.

>> Pogledajte i scene kaosa iz BiH

Komentara 1

DU
Deleted user
04:54 12.11.2018.

Nije to hrvatska repka,pa da novinarčići smjenjuju trenera. Bayern je institucija i utakmica protiv Borussie je ppkazala svu ljepotu nogometa( gledao sam),ali i svu bijedu suđenja. Niko je taktički nadmudrio trenera Borussie,ali onako dosuđen penal na Reusu je bio za žuti karton glumcu. Borussia sr dva puta vraćala,a da nije bilo tog penala,nakon 2:0 ne bi imali šanse, Niko je pronašao igru i rezultati će doći. Nijemci poštuju rad i znaju da će rezultat doći. Zato i jesu u svemu među tri najjače nacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije